ΠΑΟΚ

Αισιόδοξος ο Ζαγοράκης

Αισιόδοξος ο Ζαγοράκης
Ζαγορακης

Μετά το τέλος της κλήρωσης του Ελληνικου Πρωταθλήματος ο Ζαγοράκης δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία του ΠΑΟΚ

"Με την ευκαιρία της κλήρωσης του Πρωταθλήματος, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχές μου για αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Δεν έχει σημασία η σειρά των αγώνων, όσο αυτοί να γίνουν σε γεμάτα γήπεδα, με καλή ατμόσφαιρα, οι ομάδες να επιδείξουν καλό θέαμα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι.

Για την ομάδα μου, το νέο Πρωτάθλημα θα είναι το πρώτο βήμα προς την καταξίωση. Προσπαθούμε καθημερινά να διαμορφώσουμε συνθήκες που θα οδηγήσουν σ' έναν δυνατό, πρωταγωνιστή ΠΑΟΚ. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος, αλλά είμαι αισιόδοξος πως με τη συμπαράσταση του κόσμου θα τα καταφέρουμε" δήλωσε ο πρόεδρος του "Δικέφαλου του Βορρά".

Όχι σε Μπόχουμ για Μίετσελ

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπορεί να έφθασε επίσημη πρόταση της Μπόχουμ για τον Μάρτσιν Μίετσελ ύψους 130.000 ευρώ αλλά αυτή δεν έγινε αποδεκτή και απομένει πλέον να φανεί αν θα ακολουθήσει και νέα τις επόμενες μέρες.

Από την πλευρά του ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε τηλεφωνική επαφή με τους Γιώργο Κωστίκο και Σλάτζαν Σπάσιτς, σχετικά με το θέμα των οφειλών της ομάδας απέναντί τους. Οι επαφές έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και διαφάνηκε η διάθεση για διευκόλυνση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και από τους δυο.





TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ