ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αϊτόρ: "Μια βραδιά που αξίζει να θυμόμαστε, ο Παναθηναϊκός αξίζει να είναι ψηλά"

Ο Αϊτόρ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό
Ο Αϊτόρ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό INTIME SPORTS

Ο Αϊτόρ δήλωσε στην COSMOTE TV ότι αυτό το βράδυ πρέπει να το θυμούνται στον Παναθηναϊκό και ότι η ομάδα αξίζει να είναι ψηλά.

Ο χρυσός σκόρερ του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, Αϊτόρ, δήλωσε στην COSMOTE TV ότι αυτή είναι μια βραδιά που αξίζει να θυμούνται στην ομάδα. Παράλληλα τόνισε ότι οι πράσινοι αξίζουν τα καλύτερα και να είναι όσο πιο ψηλά γίνεται, ενώ για την προσωπική φετινή του σεζόν, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους συμπαίκτες του, αλλά και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αϊτόρ στην COSMOTE TV: Για τη γεμάτη Λεωφόρο "Είναι μια εξαιρετική βραδιά αναμμφισβήτητα και μια βραδιά που αξίζει να θυμόμαστε. Η ομάδα βίωσε καταστάσεις δύσκολες με την πανδημία, αλλά και άλλες καταστάσεις. Είναι σημαντικό να παίζουμε σε κατάμεστο γήπεδο. Πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς σε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Τώρα κοιτάμε τον επόμενο τελικό για εμάς την προσεχή Τετάρτη".

Για το ματς: "Κάναμε το παιχνίδι μας απόψε και γι' αυτό το παιχνίδι προετοιμαζόμασταν σωματικά και πνευματικά με ένα πνεύμα τελικού. Είμαι χαρούμενος που βγήκε η δουλειά μας. Δουλέψαμε πολύ γι' αυτή τη νίκη, υποφέραμε. Όλοι μας την αξίζαμε, η ομάδα ο κόσμος όλοι. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε καλά αυτή τη δουλειά, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, αξίζει να είναι ψηλά και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε".

Για τα οκτώ γκολ που πέτυχε τη φετινή σεζόν: "Η εμπιστοσύνη και η αυτοπεποίθηση. Αυτός είναι ο λόγος και η βασική αρχή για την οποία παίζω. Όλοι με βοηθούν για να έχω αυτοπεποίθηση. Φέτος πήγαμε καλά. Δούλεψα σκληρά, έκανα ό,τι μου είπε ο προπονητής για να με εμπιστευτεί και να μπορεί να βασίζεται πάνω μου.

Είναι χαρά για μένα να παίζω σε αυτή την ομάδα, αυτό το ποδόσφαιρο και με αυτόν τον προπονητή. Έχω συμπαίκτες εξαιρετικούς, έχουμε συνεννόηση μεταξύ μας. Έτσι θέλω να συνεχίσουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ