ΑΕΚ

Ακόμα ένα ρεκόρ για Μπάγεβιτς

Ακόμα ένα ρεκόρ για Μπάγεβιτς
μπαγεβιτς

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ισοφάρισε το ρεκόρ του Γεωργιάδη στους πάγκους των ελληνικών ομάδων, μετρώντας 589 παρουσίες

Για την ισοφάριση του ρεκόρ του Αντώνη Γεωργιάδη
" Δεν φανταζόμουν ποτέ, ούτε μπορούσα να σκεφτώ οτι κυνηγάω αυτό το ρεκόρ. Είναι κάτι τιμητικό και με ευχαριστεί πολύ. Είναι κάτι που θα μείνει και ελπίζω να συνεχιστεί για περισσότερα παιχνίδια. Σημαντικό ρόλο παίζει η υγεία, η ποιότητα, η τύχη, όλα παίζουν ρόλο για να φθάσεις αυτό το ρεκόρ.

Εγώ όταν ξεκίνησα το σαν προπονητής σκεφτόμουν να δουλέψω σε μια ομάδα και να αφήσω κάτι που θα έχει διάρκεια. Δεν σκεφτόμουν ποτέ τον εαυτό μου βέβαια παίζει ρόλο και οι ομάδες που θα συνεργαστείς, αυτό ισχύει τόσο την περίοδο που ήμουν στο Μόσταρ και εργαζόμουν στην Βέλεζ, όπως και στην ΑΕΚ και με τις υπόλοιπες ομάδες του ελληνικού πρωταθληματος.

Σε επηρεάζει όταν έχεις αρνητικές κριτικές, όμως όταν βλέπεις οτι ο κόσμος καταλαβαίνει οτι έχεις δίκιο και σε στηρίζει σου δίνει δύναμη. Πρέπει να είσαι δυνατός. Βέβαια στην Ελλάδα υπάρχει υπερβολή, καθώς σε κάποιες άλλες χώρες αυτό δεν συμβαίνει".

Αν οφείλει κάτι στο ελληνικό ποδόσφαιρο
" Βεβαίως μου πρόσφερε πολλά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν έδωσα μόνο εγώ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πήρα κιόλας, δεν μπορεί να γίνει και διαφορετικά".

Τι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην μέχρι τώρα πορεία του στην προπονητική

" Όλα βοηθούν, η οικογένεια, οι συνεργάτες, οι οπαδοί, η ομάδα, το περιβάλλον, ακόμη και η χώρα. Το ένα δεν υπάρχει χωρίς το άλλο. Όλα παίζουν ρόλο μέχρι ένα σημείο. Σε αυτή την δουλειά είμαι στρατιώτης, τόσο σαν προπονητής όσο και σαν παίκτης".

Άνθρωποι που θα αγκαλιάσει ή που θα αποφύγει
" Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που με βοήθησαν. Κάποιοι απο αυτούς δεν είναι μαζί μας και έχω περάσει μαζί τους πάρα πολλά, όπως ο Λουκάς Μπάρλος αλλά και άλλοι, όμως δεν θα ήθελα να πω ονόματα γιατί φοβάμαι οτι μπορεί να ξεχάσω κάποιον. Είναι κάποιοι που μου έδωσαν αρκετά στην δουλειά μου και την ζωή μου και έχουν μεγάλη συμμετοχή στις επιτυχίες που έκανα.

Στην δική μου δουλειά δεν έχεις πολλούς φίλους. Μπορεί κάποια στιγμή να βρεθείς απέναντι του λόγω υποχρεώσεων και μπορεί να χαλάσει η φιλία. Αυτό με επηρεάζει και προσπαθώ να ξεχνώ τέτοιες καταστάσεις. Υπάρχουν όμως και αρκετές δυσκολίες που έχω ζήσει στην ΑΕΚ και παλιότερα και τότε με βοήθησαν οι φίλοι μου".

Για Αντώνη Γεωργιάδη
" Έχει κάνει πολύ μεγάλη διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια, έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες αλλά και στην Εθνική, σημειώνοντας πολλές επιτυχίες. Η προσφορά του είναι πολύ μεγάλη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο κόσμος το αναγνωρίζει. Του εύχομαι οτι καλύτερο".

Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε και ο Αντώνης Γεωργιάδης, δηλώνοντας για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς: “ Τον Μπάγεβιτς τον εκτιμώ πάρα πολύ και ήταν βέβαιο οτι κάποια στιγμή θα περνούσε, αφού εγώ έχω σταματήσει να εργάζομαι. Του εύχομαι καλή επιτυχία. Η προσφορά του είναι σημαντική στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ο μοναδικός που εκτιμώ βαθύτατα γιατί στην ποδοσφαιρική ζούγκλα που ζούμε δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να πει πέντε σωστά πράγματα για την μπάλα”.




















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ