ΑΡΗΣ

Ακόστα: "Δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός μεγάλη ομάδα"

Ακόστα: "Δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός μεγάλη ομάδα"
Τόχα INTIME SPORTS

Παρά την ήττα από τον Πανιώνιο ο Ακόστα έδειξε μετά την λήξη να σκέφτεται την επόμενη το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ακόστα χαρακτήρισε ως κλειδί του σημερινού παιχνιδιού του Άρη με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη το δεύτερο γκολ της ομάδας του Άκη Μάντζιου.

Κι όσο για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ξεκαθάρισε πως εκτός του Παναθηναϊκού και ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα.

«Δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα για να έρθουμε και να διεκδικήσουμε μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Δεν πήγαν, όμως, τα πράγματα όπως τα θέλαμε.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, αλλά θεωρώ πως το δεύτερο γκολ μας επηρέασε, παρότι βγήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο», υποστήριξε ο Ακόστα που πρόσθεσε: «Κρατάω την αντίδραση της ομάδας μετά το 2-0, βάλαμε ένα γκολ, αλλά δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε».

Όταν ρωτήθηκε δε για το επόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό απάντησε: «Δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός μεγάλη ομάδα. Είναι και ο Άρης μεγάλη ομάδα και θα μπει για να κερδίσει».

Ο Γιώργος Κατίδης που ολοκλήρωσε τραυματίας το σημερινό παιχνίδι του Άρη με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη ζήτησε συγνώμη για την ήττα μέσω της σελίδας στο Facebook με την βοήθεια του κινητού του τηλεφώνου λίγα λεπτά μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Μία συγνώμη που βρήκε ανταπόκριση από τους φιλάθλους του Άρη που μεταξύ άλλων του ευχήθηκαν με τον 18χρονο διεθνή μέσο αν και τραυματίας στον δικέφαλο δήλωσε μετά την λήξη του αγώνα: «Δεν έχω δύναμη ούτε να κλάψω.

Ήταν μια ευκαιρία για μένα, για να δείξω στον προπονητή μου τις δυνατότητές μου και να βοηθήσω την ομάδα μου. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Δεν ξέρω τι να πω, δεν υπάρχουν λόγια», ενώ για την φάση του τραυματισμού του ο Κατίδης είπε: «Πάνω στην επιτάχυνση, ένιωσα πόνο στο δικέφαλο. Πρώτη φορά μου συμβαίνει τέτοιος τραυματισμός. Αύριο θα κάνω μαγνητική τομογραφία και θα δούμε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ