ΑΡΗΣ

Ακόστα: "Θα αποδείξουμε ότι μπορούμε"

Ακόστα: "Θα αποδείξουμε ότι μπορούμε"
INTIME SPORTS

Ο Ισπανός μέσος του Άρη, Νοέ Ακόστα, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ εξέφρασε τη σιγουριά του περί ανατροπής της υπάρχουσας κατάστασης.

Στα όσα δήλωσε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA δεν έψαξε για δικαιολογίες αν και όπως υποστήριξε αν ένα από τα δύο δοκάρια κατέληγε σε γκολ το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό.


Λόγο για «πρέπει» ανατροπής της κατάστασης έκανε ο Βραζιλιάνος Μίσελ ενώ ο Κολομβιανός Κάρλος Τόχα έκανε λόγο για μία νίκη που θα αλλάξει και την ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας.

" Είναι πάρα πολύ δύσκολο να δώσουμε εξηγήσεις αυτή τη στιγμή. Δεν θα καταφύγουμε σε δικαιολογίες ότι δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας γιατί δεν σταθήκαμε όπως θα έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο. Παρόλα αυτά τα πράγματα ίσως να μπορούσαν να είχαν έρθει διαφορετικά αν κάποιο από τα δύο δοκάρια έμπαινε γκολ", τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση ο Ακόστα.


Όσο για την ψυχολογία στην ομάδα του Άρη αλλά και την εξέλιξη του παιχνιδιού είπε: " Με την ψυχολογία να μην είναι αυτή τη στιγμή στο καλύτερο επίπεδο, η ομάδα προσπάθησε να μπει στον αγωνιστικό χώρο πολύ δυνατά. Παρόλα αυτά σε πρώτη φάση δεχόμαστε κάποιο γκολ, προσπαθούμε να αλλάξουμε και πάλι την εικόνα, δεν κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που έχουμε γιατί πάει η μπάλα στο δοκάρι και το βάρος γίνεται ακόμα μεγαλύτερο".

Τέλος για την δύσκολη συνέχεια που έχει στο πρόγραμμά του ο Άρης είπε με σιγουριά: " Μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Είμαι σίγουρος ότι θα αποδείξουμε ότι μπορούμε… Καταλαβαίνουμε την ανησυχία και τον εκνευρισμό τους, αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει εμείς να βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη θέση".


Ο Βραζιλιάνος Μίσελ αναφερόμενος στο παιχνίδι δήλωσε: " Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα δεν έδειξε το πρόσωπο έπρεπε να δείξει. Δεχτήκαμε δύο γκολ από δύο αντεπιθέσεις της ΑΕΚ και δεν ξέραμε πως να αντιδράσουμε σε αυτές τις αντεπιθέσεις. Δεν σταθήκαμε καλά.


Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο όμως στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να μπούμε πιο αποφασισμένοι ώστε να κοιτάξουμε να πετύχουμε κάποιο γκολ που θα μας ξανάβαζε στο παιχνίδι. Δυστυχώς εκεί δεν τα καταφέραμε και δεχτήκαμε ένα τρίτο γκολ από την ΑΕΚ από μία στημένη φάση.


Όταν οι στιγμές είναι τόσο περίπλοκες τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ δύσκολα. Δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να δούμε τι είναι αυτό που φταίει και να το αναλύσουμε. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι οι παίκτες προσπάθησαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αν και αυτές τις στιγμές τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα".

Κι όσο για το αν υπάρχει απογοήτευση και αν μπορεί ο Άρης να ανατρέψει την υπάρχουσα κατάσταση στην συνέχεια με δεδομένο το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί σημείωσε: " Δεν έχει αν μπορούμε, έχει πρέπει.


Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά γιατί έρχεται ένας πάρα πολύ δύσκολος αντίπαλος (σ.σ. Ολυμπιακός). Θεωρώ ότι αν μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τη δύναμη της έδρας μας θα μπορέσουμε να αποδείξουμε ότι διαθέτουμε πάρα πολύ καλή ομάδα. Με την στήριξη του κόσμου και την σκληρή δουλειά θεωρώ ότι θα μπορέσουμε να βγούμε από αυτή τη φάση που βρισκόμαστε".


Κι όσο για τον Κάρλος Τόχα ξεκαθάρισε: " Πρέπει να σταματήσουμε τις δηλώσεις και να δουλέψουμε πιο σκληρά από εδώ και πέρα. Χάσαμε από έναν συνδυασμό πραγμάτων.Ήμασταν άτυχοι με τα δύο δοκάρια, όμως δεν παίξαμε και καλά.


Χρειαζόμαστε μία νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας, αλλά πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας για να έρθει. Μετά και από αυτήν την ήττα, δεν υπάρχει άλλος δρόμος για μας πέρα από τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ