ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ακούει Σουάρες και τρέχει η Νόριτς

Ακούει Σουάρες και τρέχει η Νόριτς

Ο Λουίς Σουάρες έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Premier League με τρία χατ-τρικ απέναντι στην ίδια ομάδα. "Ανήκει μαζί με τον Ρονάλντο και τον Μέσι", ανακοίνωσε ο Μπρένταν Ρότζερς (videos).

Κυνηγός όνομα και πράγμα! Όπου συναντήσει ο Λουίς Σουάρες τα "καναρίνια" της Νόριτς, τα... μαδάει. Ο Ουρουγουανός επιθετικός έχει πετύχει 51 γκολ με τη φανέλα της Λίβερπουλ της Premier League, τα 11 εξ αυτών έχουν έρθει κόντρα στη Νόριτς.

Ο πολυσυζητημένος σταρ της Λίβερπουλ έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Premier League που πετυχαίνει τρεις φορές χατ-τρικ απέναντι στην ίδια ομάδα. Τη Δευτέρα (4/12) σταμάτησε στα τέσσερα γκολ.

Ακόμα και ο προπονητής των "κόκκινων", Μπρένταν Ρότζερς δήλωσε πως... λυπήθηκε τους παίκτες της Νόριτς μετά τη ρελάνς του Σουάρες και το τελικό 5-1 υπέρ της ομάδας του.

Το σόου του Σουάρες στο "Άνφιλντ"

Ο Ρότζερς έπλεξε το εγκώμιο του Σουάρες μετά το τέλος του αγώνα: " Δεν έχω δει πολλές καλύτερες ατομικές παραστάσεις από αυτή. Πάντα θέλω να μιλώ για την ομάδα, αλλά απόψε πρέπει να ξαναπούμε πως ο Λουίς είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο.

Με βάση τους σύγχρονους ποδοσφαιριστές, τους Ρονάλντο, Μπέιλ και Μέσι αυτού του κόσμου, όλα έχουν σχέση με τους αριθμούς και τι παράγουν. Δεν είναι ένα και δύο, αλλά δύο και τρεις. Ήταν απόλαυση για μένα να παρακολουθήσω ό,τι έκανε σήμερα. (Ο Σουάρες) βρίσκεται εκεί πάνω με τους Ρόναλντο και Μέσι. Διαθέτει ποιότητα στο τελείωμα της φάσης, είναι απίστευτος. Είναι πραγματικά ευτυχισμένος, αυτός ο σύλλογος του ταιριάζει και νομίζω πως τα καλύτερα έρχονται. Πραγματικά λυπήθηκα τους παίκτες του Νόριτς γιατί το να αντιμετωπίσεις έναν τέτοιο κορυφαίο ποδοσφαιριστή είναι πολύ δύσκολο".

Παρότι η σεζόν του Σουάρες ξεκίνησε μόλις στις 25 Σεπτεμβρίου εξαιτίας της τιμωρίας του, πέρασε ήδη στην πρώτη θέση των σκόρερ.

Ακούει Σουάρες και τρέχει η Νόριτς

Το υπέροχο γκολ για το 1-0

Ο προπονητής της Νόριτς, Κρις Χιούτον αναγνώρισε πως " του δώσαμε τις ευκαιρίες και τις εκμεταλλεύτηκε. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να πετύχουν τέτοια γκολ, αλλά εκείνος μπορεί".

Ο ίδιος ο πρωταγωνιστής της βραδιάς αρκέστηκε να πει "ε ίμαι ευτυχισμένος που αγωνίζομαι στην Premier League. Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα. Δεν γνωρίζω αν θα διεκδικήσουμε τον τίτλο, αλλά θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Νομίζω πως μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας". Σουβενίρ από το ματς πήρε τη μπάλα του αγώνα και βέβαια την αποθέωση που γνώρισε από το κοινό.

Οι δηλώσεις του Σουάρες μετά το τέλος του αγώνα

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην παίκτης του Άγιαξ πετυχαίνει εκπληκτικό γκολ με αντίπαλο τη Νόριτς. Θυμηθείτε και το γκολ που είχε πετύχει τον Απρίλιο του 2012.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ