SERIE A

Ακουιλάνι: "Σ' ευχαριστούμε Γιουβέντους"

Ακουιλάνι: "Σ' ευχαριστούμε Γιουβέντους"
ακουιλανι ρομα

Ο Αλμπέρτο Ακουιλάνι δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Γιούβε για την νίκη κόντρα στην Ίντερ, που έφερε την Ρόμα στο -4

Η νίκη της Γιούβε στο ντέρμπι του "Τζουζέπε Μεάτσα" κόντρα στην ομάδα του Μιλάνου, δεν έφερε χαμόγελα μόνο στο στατόπεδο της "Μεγάλης Κυρίας" αλλά και της Ρόμα, που πλέον έχει διαφορά 4 βαθμών από τους "νερατζούρι".
Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του Αλμπέρτο Ακουιλάνι που εμφανίστηκε αισίοδοξος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Γιουβέντους για το δώρο που τους έκανε, λέγοντας: "Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στην κατάκτηση του τίτλου. Τώρα πρέπει να αξιοποιήσουμε τις θυσίες που έχουμε κάνει. Είναι πολύ καλύτερα τώρα, που η διαφορά μειώθηκε στους 4 βαθμούς και γι' αυτό πρέπει να ευχαριστήσουμε την Γιουβέντους. Μας έδωσε ένα πραγματικά μεγάλο δώρο. Υπήρχε ενθουσιασμός στα αποδυτήρια, όμως πρέπει να εξακολουθούμε να πατάμε γερά στο έδαφος και να συγκεντρωθούμε και στους 3 στόχους".



Όσο για τον επόμενο αγώνα που ακολουθεί, ο μέσος των "τζαλορόσι" είπε: "Τώρα ο στόχος μας είναι να πάρουμε την νίκη με την Κάλιαρι και αυτό σίγουρα δεν είναι εύκολο γιατι οι "ροσομπλού" βρίσκονται σε φόρμα και χρειάζονται απεγνωσμένα τους βαθμούς για να αποφύγουν τον υποβιβασμό".



Σ' ότι αφορά το ντέρμπι της Λάτσιο με την Ίντερ, ο Ακουιλάνι ήταν ξεκάθαρος πως η "συμπολίτισσα" θα παλέψει για την νίκη, τονίζοντας: "Η Λάτσιο δεν πρόκειται να τους βοηθήσει. Ο καθένας προσπαθεί να δώσει τον καλύτερο του εαυτό στο γήπεδο".



Τέλος σε ερώτηση για το αν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Ρόμα, η απάντηση του Ιταλού μέσου ήταν αφοπλιστική: "Το συμβόλαιο μου λήγει το 2010..."
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ