ΠΑΟΚ

Ακραίο σενάριο από τη Ρωσία που μπάζει από παντού: "Ο ΠΑΟΚ απολύει τον Λουτσέσκου και φέρνει πίσω τον Ίβιτς"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο Άρης - ΠΑΟΚ
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο Άρης - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ακραίο σενάριο από τη Ρωσία, με τον δημοσιογράφο, Ιβάν Καρπόφ να αναφέρει ότι μέχρι το τέλος του Αυγούστου ο ΠΑΟΚ θα έχει απολύσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου και θα έχει φέρει πίσω στην Τούμπα τον Βλάνταν Ίβιτς.

Ένα ακραίο σενάριο κάνει από τα ξημερώματα της Παρασκευής (23/08) τον γύρο του διαδικτύου, το οποίο θέλει μάλιστα τον ΠΑΟΚ να προχωράει σε ρηξικέλευθες αλλαγές στον πάγκο της ομάδας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Ρώσο δημοσιογράφο, Ιβάν Καρπόφ, οι διοικούντες τον Δικέφαλο του Βορρά έχουν πάρει την απόφαση να προχωρήσουν σε απόλυση του Ραζβάν Λουτσέσκου και να προσλάβουν τον Βλάνταν Ίβιτς, με τον Σέρβο να επιστρέφει στην Τούμπα μετά από επτά χρόνια.

Δεδομένου του γεγονότος ότι ο Ρουμάνος είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία των "ασπρόμαυρων", πέρυσι κατέκτησε το τέταρτο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ και δεύτερο δικό του, ενώ μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης μέχρι το 2027, δημιουργούν ένα πλαίσιο που κάνει το δημοσίευμα να κινείται στα όρια της επιστημονικής φαντασίας.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ