ΑΕΚ

Ακριβός (ευσεβής;) πόθος

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ντούσερ της Λα Κορούνια. Παρελθόν ο Τσιρίλο

Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που με ένα βίαιο μαρκάρισμα του στον Ντέιβιντ Μπέκαμ, παραμονές του Μουντιάλ του 2002, έγινε ο τρίτος πιο μισητός Αργεντινός παίκτης (μετά τους Ντιέγκο Μαραντόνα και Ντιέγκο Σιμεόνε) για τους άγγλους οπαδούς. Ήταν τότε που ο Ντούσερ είχε προκαλέσει κάταγμα στον αστράγαλο του Μπεκς θέτοντας εν αμφιβόλω τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Άπω Ανατολής. Τελικά ο Μπέκαμ έδωσε το παρών, ωστόσο αυτό δεν άλλαξε τη μίζερη μοίρα των Άγγλων στις μεγάλες διοργανώσεις.
Τον θέλει η Βιγιαρέαλ

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο Ντούσερ έχει μιλήσει με τον Φερέρ για το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, ωστόσο το ενδεχόμενο αυτό δεν φαντάζει ιδιαίτερα πιθανό αν οι απαιτήσεις του συμβαδίζουν με τις απολαβές που είχε στη Λα Κορούνια την σεζόν που πέρασε (1,8 εκατ. ευρώ!). Σύμφωνα με τους Ισπανούς η Βιγιαρέαλ έχει προτείνει στον Ντούσερ 2,5 εκατ. ευρώ (μάλλον για διετές συμβόλαιο) και φέρεται να έχει προβάδισμα για την απόκτηση του Αργεντίνου τον οποίο θέλουν πάντως οι μισές ισπανικές ομάδες.

Μονταϊνί ο εκλεκτός


Το SPORT 24 σας είχε ενημερώσει για τα ταξίδι του Φερέρ στην Αργεντινή από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Τότε που είχαμε επισημάνει ότι πόθος του ισπανού τεχνικού παραμένει ο επιθετικός Μάρκος Μονταϊνί. Προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ, ο τύπος της Αργεντινής κάνει λόγο για επαφές του προπονητή της Ένωσης με τον πρόεδρο των Μπόκα Τζούνιορς Μαουρίο Μάκρι. Είναι βέβαιο ότι η ΑΕΚ θέλει τον Μονταϊνί ακόμα και ως δανεικό, κάτι που θα της επιτρέψει να προχωρήσει στην αγορά ακόμη ενός ποδοσφαιριστή. Το πρόβλημα με τον Μονταϊνί είναι ότι επιθυμεί να παραμείνει στην Μπόκα. Εκτός κι αν ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται από τον προπονητή.

Οι προπονήσεις


Το τριήμερο ρεπό των ποδοσφαιριστών ολοκληρώθηκε την Τρίτη και οι παίκτες της ομάδας ξεκίνησαν, απόντος του Φερέρ, την προετοιμασία τους για το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο. Ο Γιώργος Αλεξόπουλος, ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος και ο Βαγγέλης Μόρας συνεχίζουν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ελαφρύ τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο έκαναν ο Τραϊανός Δέλλας, ο Παντελής Καπετάνος και ο Στέφανο Σορεντίνο. Αποκατάσταση στο γυμναστήριο συνεχίζουν ο Παναγιώτης Λαγός και ο Περπαρίμ Χέτεμαϊ. Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη στις 10.00.

Παρελθόν ο Τσιρίλο


Ο Iταλός αμυντικός, μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στην ΑΕΚ, αποτελεί και τυπικά παρελθόν. Η κιτρινόμαυρη διοίκηση με μια λιτή ανακοίνωση εύχεται στον Μπρούνο καλή τύχη στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Bruno Cirillo. Οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει το συμβόλαιο τους. H διοίκηση της ΠΑΕ, εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".



Πιέζει ο Μαντούκα


Η επιθυμία του Μαντούκα να μείνει στην ΑΕΚ είναι γνωστή στην Ελλάδα αλλά ο Πορτογάλος φρόντισε να ενημερώσει και τους συμπατριώτες του για τα "θέλω" του. Φυσικά ο ταλαντούχος μέσος ήταν προσεκτικός στις δηλώσεις του καθώς γνωρίζει πως πέρα από την δική του επιθυμία θα πρέπει να συναινέσει και η Ένωση ώστε να παραμείνει στην χώρα μας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Βραζιλιάνου χαφ στην "A-Bola" ο ίδιος θέλει να συνεχίσει να φορά τα κιτρινόμαυρα, αλλά όπως επισημαίνει θα πρέπει να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ της Μπενφίκα και του "δικεφάλου" για να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Ο Μαντούκα τόνισε επίσης πως η υπόθεση του θα έχει τελειώσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Είναι σαφές λοιπόν, πως ο παίκτης με τις δηλώσεις του προσπαθεί να πιέσει με τον τρόπο του τη διοίκηση της Μπενφίκα.
















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ