ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ακτούρκογλου για Παλαιστίνη: "Βλέπω ένα έθνος που είναι έτοιμο να καταστραφεί, φτάνει πια"

Turkey's Kerem Akturkoglu celebrates after scoring his side's third goal during a Group F match between Turkey and Georgia at the Euro 2024 soccer tournament in Dortmund, Germany, Tuesday, June 18, 2024. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Ο Κερέμ Ακτούρκογλου @ 2024 ALESSANDRA TARANTINO / AP IMAGES

Ο Κερέμ Ακτούρκογλου εξέφρασε την άποψή του να σταματήσουν οι επιθετικές ενέργειες του Ισραήλ στην Παλαιστίνη, λέγοντας ότι οι δεύτεροι είναι ένα έθνος που είναι έτοιμο να καταστραφεί.

Ο Κερέμ Ακτούρκογλου με ένα μακροσκελές story στον λογαριασμό του στο Instagram πήρε θέση στη σύρραξη που συμβαίνει στη Μέση Ανατολή και υποστήριξε την Παλαιστίνη. Ο φορ της Μπενφίκα έκανε παράλληλα έκκληση να σταματήσει όλο αυτό, καθώς ουσιαστικά πρόκειται για ένα έθνος που είναι έτοιμο να καταστραφεί.

"Γνωρίζω ότι όλοι λένε ότι πρέπει να το προσεγγίσουμε προσεκτικά, το ακούω. Αλλά αυτό που ακούω δεν είναι μόνο αυτοίαλλά την απελπισμένη κραυγή ενός λαού, τη σφαγή στην οποία υποβάλλονται τα παιδιά και οι πολίτες που πέθαναν.

Μερικές φορές στα σπίτια τους, μερικές φορές σε χώρους λατρείας, μερικές φορές σε νοσοκομεία όπου περιμένουν βοήθεια.

Πολλά πράγματα μπορεί να έχουν συμβεί μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης σε όλη την ιστορία, αλλά αυτό που βλέπω τώρα είναι ένα έθνος που είναι έτοιμο να καταστραφεί. Το ξέρω και δεν μπορώ να σιωπήσω γι' αυτό.

Υπάρχει κάποιος που δεν θα καταδικάσει τα παραπάνω; Πώς είναι δυνατόν να συνεχίσουμε τη ζωή μας σαν να είναι όλα καλά μπροστά σε μια τέτοια φρίκη; Αυτή η σφαγή πρέπει να σταματήσει, τα παιδιά να ζήσουν, οι οικογένειες να είναι ευτυχισμένες. Φτάνει πια!", ήταν το μακροσκελές μήνυμα του Τούρκου επιθετικού της Μπενφίκα.

Το story του Κερέμ Ακτούρκογλου:

Ακτούρκογλου για Παλαιστίνη: "Βλέπω ένα έθνος που είναι έτοιμο να καταστραφεί, φτάνει πια"
Το story του Κερέμ Ακτούρκογλου PRINT SCREEN: INSTAGRAM / KEREMAKTURKOGLU
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ