ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Αλ Ιτιχάντ - Αλ Γουέχντα 2-1: Υπογραφή Μπενζεμά στη νίκη επί της ομάδας του Δώνη

Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει γκολ με την Αλ Ιτιχάντ απέναντι στην Όκλαντ Σίτι | 12 Δεκεμβρίου 2023
Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει γκολ με την Αλ Ιτιχάντ απέναντι στην Όκλαντ Σίτι | 12 Δεκεμβρίου 2023 @2023 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Με τον Καρίμ Μπενζεμά να ανοίγει το δρόμο για τη νίκη σκοράροντας μόλις στο 1ο λεπτό, η Αλ Ιτιχάντ επιβλήθηκε με 2-1 της Αλ Γουέχντα του Γιώργου Δώνη και προκρίθηκε στον τελικό του Σούπερ Καπ στην Σαουδική Αραβία.

Το εισιτήριο για τον τελικό του Σούπερ Καπ Σαουδικής Αραβίας όπου θα παλέψει για το δεύτερο τρόπαιο της ιστορίας της εξασφάλισε το απόγευμα της Δευτέρας (08/02) η Αλ Ιτιχάντ.

Θύμα της η Αλ Γουέχντα του Γιώργου Δώνη, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται στο "Al Nahyan Stadium" του Άμπου Ντάμπι και τους τυπικά γηπεδούχους να επικρατούν με 2-1 με σκόρερ τον Καρίμ Μπενζεμά και τον Αμπντεραζάκ Χαμντάλα.

Ο Μπενζεμά βρήκε δίχτυα πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα, με τους παίκτες της Αλ Γουέχντα να αδυνατούν να διώξουν αποτελεσματικά τη μπάλα από την περιοχή τους και να τη στρώνουν στο δρόμο του Γάλλου στράικερ, ο οποιός με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-0, με το πρώτο γκολ του μετά από τις 15 Δεκεμβρίου 2023.

Το 2-0 ήρθε στο 42' και είχε την υπογραφή του Χαμντάλα που σκόραρε με κοντινό πλασέ μετά από γύρισμα από τα δεξιά, με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να είναι άκρως ανταγωνιστική (13-13 οι τελικές, 6-4 εντός εστίας) και να έχει την ευκαιρία να μειώσει σε 2-1 στο 90+2' αλλά να την σπαταλάει, με τον Φαζρ να εκτελεί πέναλτι και να στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά, η Αλ Γουέχντα βρηκε το γκολ που έψαχνε στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ισά αλλά πέρα από τη μείωση του σκορ σε 2-1 δεν πρόλαβε να κάνει το θαύμα στα εναπομείναντα λεπτά του έξτρα χρόνου και έμεινε εκτός τελικού.

TAGS ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ