ΓΑΛΛΙΑ

Αλ-Κελαϊφί: "H Παρί μπορεί να πάρει Ρονάλντο και Μέσι"

Αλ-Κελαϊφί: "H Παρί μπορεί να πάρει Ρονάλντο και Μέσι"
Αλ Κελαϊφί

Ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν-Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, υποστήριξε ότι η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας έχει την οικονομική δυνατότητα για να εντάξει στο δυναμικό της, τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.

Μιλώντας στο BBC, ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί υποστήριξε ότι η Παρί Σεν-Ζερμέν έχει την οικονομική δυνατότητα να φέρει στη γαλλική πρωτεύουσα τόσο τον Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και τον Λιονέλ Μέσι, ενώ ξεκαθάρισε ότι τα τηλεοπτικά δικαιώματα δημιουργούν πλεονεκτήματα στους αγγλικούς συλλόγους σε σχέση με τους υπόλοιπους της Γηραιάς Ηπείρου.

"Είναι πραγματικότητα ότι η Παρί Σεν-Ζερμέν μπορεί να κλείσει τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι. Όλα είναι πιθανά στην ομάδα μας. Κάθε χρόνο θέλουμε να πάρουμε το Champions League, κι είμαστε κοντά στο να το καταφέρουμε. Είμαι στους οκτώ καλύτερους, τα τελευταία τρία χρόνια, κάτι το οποίο αποτελεί καλό σημάδι", υποστήριξε αρχικά ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί στο BBC.

Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης της Παρί, περιέγραψε χαρακτηριστικά το πλεονέκτημα που αποκτούν οι ομάδες της Αγγλίας έναντι των υπολοίπων ευρωπαϊκών, με το νέο καθεστώς των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

"Δεν θα είναι δύσκολο μόνο για τους γαλλικούς συλλόγους, αλλά και για τους γερμανικούς και τους ισπανικούς. Σε τέσσερα χρόνια μπορεί να έχουμε τέσσερις ομάδες από την Αγγλία στα ημιτελικά του Champions League"

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ