ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αλέγκρι: "Ο αποκλεισμός από το Champions League μάς άφησε πίκρα και θυμό, δεν είναι εύκολο να πάρουμε το Europa"

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Μπενφίκα
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Μπενφίκα © 2022 ARMANDO FRANCA / AP IMAGES

Ο Μάσιμο Αλέγκρι τόνισε πως οι άνθρωποι της Γιουβέντους έχουν πίκρα και θυμό που έμειναν εκτός της νοκ-άουτ φάσης του Champions League, ξεκαθάρισε ωστόσο πως μόνο εύκολη δεν θα είναι η αποστολή τους στο Europa απέναντι στην Ναντ.

Η Γιουβέντους είχε συνηθίσει για αρκετά χρόνια να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο, το Champions League, όμως φέτος ήταν απογοητευτική στη φάση των ομίλων, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω από τις Μπενφίκα και Παρί και να καταλάβει την τρίτη θέση που έφερε τον υποβιβασμό της στο Europa League.

Πλέον, αν θέλει να κυνηγήσει τη διάκριση στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση θα πρέπει να ξεπεράσει αρχικά το εμπόδιο της Ναντ, με φόντο τους "16" του θεσμού, με τον Μάσιμο Αλέγκρι να ετοιμάζεται για το προπονητικό ντεμπούτο του σε αυτό το θεσμό και να ξεκαθαρίζει πως μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο της ομάδας του.

"Ο αποκλεισμός από το Champions League μάς άφησε μία πικρή γεύση στο στόμα και θυμό. Δεν είναι εύκολο να κατακτήσεις το Europa League. Η Ναντ προέρχεται από 10 ματς που έκανε μόνο μία ήττα, από την Μαρσέιγ, ενώ κράτησε ανέπαφη την εστία της σε έξι ματς.

Έχουν παίκτες που διαθέτουν ταχύτητα και τεχνική, την Πέμπτη θα πρέπει να βάλουμε τις βάσεις για να μπορέσουμε να πάμε στην Γαλλία έχοντας ένα καλό αβαντάζ", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (15/02), για να προσθέσει:

"Αποκλειστήκαμε στο Champions League φέτος, μπορεί όμως το Europa να μας οδηγήσει στο νέο Champions League. Η Ναντ είναι καλή ομάδα αλλά θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε μέχρι τέλους στο θεσμό".

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Αλέγκρι δήλωσε πως ο Κουαδράδο έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και πως ο Μπονούτσι θα είναι στην αποστολή για να μπει στο κλίμα της ομάδας, ενώ εκτός θα μείνουν οι Πογκμπά, Μίλικ και Κάιο Ζόρζε.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ