ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Άλεξ και Λουγκάνο θέλει η "Μεγάλη Κυρία"

Άλεξ και Λουγκάνο θέλει η "Μεγάλη Κυρία"
λουγκανο φενερμπαχτσε

Δύο παίκτες της Φενέρμπαχτσε, οι Άλεξ και Λουγκάνο βρίσκονται στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Γιουβέντους

Η "Μεγάλη Κυρία" που το καλοκαίρι έψαχνε απεγνωσμένα για την απόκτηση ενός επιθετικού χαφ, δεν κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή ενός εκ των Λάμπαρντ, Ράφαελ Φαν Ντε Φαρτ, και Ντιέγκο.
Οι ιθύνοντες της "Γιούβε" βλέποντας πως το πρόβλημα στην μεσαία γραμμή εξακολουθεί να ταλαιπωρεί την ομάδα, "γλυκοκοιτάζει" την περίπτωση του Άλεξ της Φενέρμπαχτσε που μάλιστα είχε εντυπωσίασε με την εμφάνιση του σ' έναν αγώνα με την Ίντερ τον περασμένιο Σεπτέμβριο στην φάση των ομίλων του Champions League.

Το πρόβλημα της "βέκα σινιόρα" δεν εστιάζεται μόνο στην μεσαία γραμμή αλλά και στην άμυνα και η περίπτωση του Ουρουγουανού σέντερ μπακ την Φενέρ, Λουγκάνο θεωρείται ιδιαίτερα καλή για την ιταλική ομάδα.

Ο 27χρονος αμυντικός είναι αρχηγός στην εθνική ομάδα της χώρας του και εκτός από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο, το θετικό για την Γιουβέντους είναι πως έχει ιταλικό διαβατήριο.

"Διαπραγματευόμαστε για τον Λουγκάνο. Οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει. Έχω μιλήσει με τον Αλέσιο Σέκο και για την περίπτωση του Άλεξ", δήλωσε ο μάνατζερ του Άλεξ και του Λουγκάνο, Ζουάν Φίγκερ στην ιστοσελίδα calciomercato.com.






TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ