ΑΡΗΣ

Αλκαράθ: "Σημαντικός στόχος το Κύπελλο"

Αλκαράθ: "Σημαντικός στόχος το Κύπελλο"

Με αρκετές αλλαγές στην αποστολή του ο Άρης ταξίδεψε το απόγευμα για την Αθήνα και το αυριανό πρώτο παιχνίδι για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με την Καλλιθέα στο "Ελ Πάσο"

Με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του Άρη για το αυριανό πρώτο παιχνίδι για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με την Καλλιθέα στο "Ελ Πάσο".

Ένα παιχνίδι για το οποίο ο Λούκας Αλκαράθ προέβη σε αρκετές αλλαγές στην αποστολή του που ταξίδεψε το απόγευμα για την Αθήνα δείχνοντας να δίνει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι της Κυριακής με την Skoda Ξάνθη για το πρωτάθλημα της Super League στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

" Ο αγώνας με την Καλλιθέα είναι εξίσου σημαντικό παιχνίδι για μας, αυτήν την φορά για το θεσμό του Κυπέλλου. Έρχεται σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα, καθώς πριν από δύο μέρες είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Τρίπολη, το οποίο έγινε πάνω σ’ έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, κάτι που επηρέασε σωματικά τους ποδοσφαιριστές.

Το Κύπελλο είναι ένας σημαντικός στόχος για τον Άρη και για το λόγο αυτό θα πρέπει να είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι, όπως στο προηγούμενο παιχνίδι. Θα φρεσκάρουμε την ενδεκάδα με κάποια καινούργια πρόσωπα και είμαι σίγουρος ότι αυτοί που θα κληθούν να αγωνιστούν θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα και θα είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί, ούτως ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα".

Τάδε έφη ο τεχνικός του Άρη στην γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης για το αυριανό πρώτο παιχνίδι για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο και στο γήπεδο "Γρηγόρης Λαμπράκης" (12/12, 18:30).

Ο τεχνικός του Άρη στην 18μελή αποστολή του συμπεριέλαβε τους εξής παίκτες: Γιαννιώτας, Διούδης, Γκούσεβ, Νούνο Κοέλιο, Αγγελούδης, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Κανούλας, Καραγιάννης, Κοτσώνης, Μαργαρίτης, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Οικονομόπουλος, Τσουκανής και Ψυχογιός.

Εκτός αποστολής όπως αναμένονταν για να προφυλαχτούν έμειναν οι Μάρκος Βελλίδης, Νταβίντ Αγκάνθο, Ερωτόκριτος Νταμαρλής και Κώστας Καπετάνος αλλά και οι τραυματίες Ρούμπεν Πουλίδο και Ανδρέας Ηρακλής όπως και ο Γιάννης Γκέσιος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ