ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Άλκμααρ - Χέρακλες 2-1: Ο Παυλίδης κλείδωσε το τρίποντο με γκολ και ασίστ

Άλκμααρ - Χέρακλες 2-1: Ο Παυλίδης κλείδωσε το τρίποντο με γκολ και ασίστ
ESPN

Ο Βαγγέλης Παυλίδης ανέλαβε δράση στο ματς με την Χέρακλες και με γκολ και ασίστ οδήγησε την Άλκμααρ στην επικράτηση με 2-1, που την κρατάει στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Άλκμααρ έχει σταθεροποιηθεί στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας και δεν δείχνει την παραμικρή διάθεση τα εγκαταλείψει. Μία ακόμα απόδειξη δόθηκε το βράδυ του Σαββάτου, με την Χεράκλες να τη δυσκολεύει για μεγάλο διάστημα όμως την AZ να βρίσκει τη λύση και να να παίρνει τη νίκη με 2-1 πανηγυρίζοντας την τρίτη διαδοχική επιτυχία της στο πλαίσιο της Eredivisie.

Επιτυχία που είχε φαρδιά πλατιά τη σφραγίδα του Βαγγέλη Παυλίδη. Στο 25' με τη μπάλα να εξοστρακίζεται πάνω του, έφτασε στον Ρέιντερς για να γίνει το 1-0 για τους γηπεδούχους (χρεώθηκε ως ασίστ στον Έλληνα φορ) ενώ στο 48' κινήθηκε εξαιρετικά μέσα στη μεγάλη περιοχή των αντιπάλων του και προώθησε τη μπάλα στα δίχτυα μέσα από τη μικρή περιοχή μετά από γύρισμα του Σουγκαβάρα, για να γράψει το 2-1 που έμελε να μείνει μέχρι το φινάλε.

Πλέον, ο διεθνής επιθετικός μετράει 9 γκολ και 4 ασίστ σε 21 συμμετοχές του τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα Ολλανδίας, ενώ συνολικά μετράει 14 γκολ και 6 ασίστ σε 32 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Σημείωνεται πως εκτός του Παυλίδη, θέση βασικού στην Άλκμααρ πήρε και ο Παντελής Χατζηδιάκος, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά στο 21ο λεπτό και χρειάστηκε να γίνει αλλαγή.

Η βαθμολογία της Eredivisie

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ