ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλλαγές και... δίλημμα από Τεν Κάτε

Αλλαγές και... δίλημμα από Τεν Κάτε
Παναθηναϊκός-Ατλέτικο

Με αρκετά νέα πρόσωπα στην 11αδα κόντρα σε Ξάνθη. Εκτός "Κάρα", Καντέ, Μουν. "Ιταλική" πρόταση για Μάντζιο

Μπορεί τα δύο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης να απογοήτευσαν μερικώς τον κόσμο του "τριφυλλιού", καθώς μετά την περυσινή πορεία μέχρι τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, φέτος η ομάδα θα αναγκαστεί να αγωνιστεί στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, ωστόσο το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα ήταν άκρως ελπιδφόρο.
Το 3-0 επί του "κακού δαίμονα" Εργοτέλη στο "Παγκρήτιο", που συνοδεύτηκε από το πρώτο γκολ του Σισέ στο πρωτάθλημα αλλά και από τα δύο γκολ του Σεμπαστιάν Λέτο, αποτέλεσαν καλή "υποθήκη" για τη συνέχεια (αν αναλογιστεί μάλιστα κανείς πως πέρυσι ήρθε η ήττα στην πρεμιέρα από την ΑΕΚ), και με δεδομένο πως ο πολυπόθητος τίτλος είναι "όλα τα λεφτά", το ματς με την Ξάνθη είναι από αυτά που πρέπει να κερδηθούν πάση θυσία.

Στην προσπάθεια για να κάμψουν την αντίσταση της ακριτικής ομάδας, κόντρα στην οποία έχουν καλή παράδοση εντός έδρας, οι "πράσινοι" αναμένεται να έχουν πάντως και αρκετή συμπαράσταση από τον κόσμο τους, με τους πρώτους υπολογισμούς να κάνουν λόγο για παρουσία 25 με 30.000 φιλάθλους στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, σίγουροι απόντες θα είναι οι Καραγκούνης και Καντέ που είναι τραυματίες, καθώς και οι Μουν, Μελίσσης και Μαχλελής που έμειναν εκτός αποστολής, με τον Νοτιοαφρικανό δεξιό μπακ να "πληρώνει" τη δυσαρέσκεια του προπονητή του για τις τελευταίες μετριότατες εμφανίσεις του.

Από εκεί και πέρα, το μοναδικό δίλημμα που φαίνεται να αντιμετωπίζει ο Ολλανδός τεχνικός όσον αφορά στον καταρτισμό της ενδεκάδας είναι στη θέση του γκολκίπερ, με τους Τζόρβα και Καρνέζη να έχουν ίσες πιθανότητες για να πάρουν τα... γάντια από τον Μάριο Γκαλίνοβιτς, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις θα καλυφθούν όπως όλα δέιχνουν από τους: Γκαμπριέλ, Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ, Δάρλα, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη, Σαλπιγγίδη, Χριστοδουλόπουλο (παίρνει τη θέση του Καραγκούνη στο κέντρο), Λέτο και Σισέ.

"Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν το σημερινό πρόγραμμα με ζέσταμα και ταχύτητες και στην συνέχεια έδωσαν βάρος σε ασκήσεις στα τελειώματα και στις στημένες φάσεις. Ατομικά προπονήθηκαν οι Καντέ και Καραγκούνης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής του "Τριφυλλιού" ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα με την Ξάνθη. Εκτός αποστολής έμειναν οι Καντέ, Καραγκούνης, Μελίσσης, Μουν και Μαχλελής", αναφέρει το δελτίο Τύπου της "πράσινης" ΠΑΕ για την αποστολή του αγώνα με την Ξάνθη.

Πρόταση για Μάντζιο

Εν τω μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν πως μετά τη Χερέθ, πρόταση για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου κατατέθηκε στον Παναθηναϊκό από ομάδα του ιταλικού πρωταθλήματος, όμως δύσκολα θα προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση.

Και αυτό γιατί ο Έλληνας φορ δεν έμεινε από την ικανοποιημένος από την πρόταση, κάτι που σημαίνει ότι το σίριαλ με την παραμονή η μη του Έλληνα φορ στην Παιανία θα πάρει παράταση μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου (31 Αυγούστου).














TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ