ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αλλαγές την κατάλληλη στιγμή

Αλλαγές την κατάλληλη στιγμή
INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος έκανε την καλύτερη του εμφάνιση τη φετινή σεζόν στο ματς με την Κέρκυρα και το Sport24.gr αναλύει το γιατί. Ο mr. goal Αναστασάκος και η εκδίκηση του Σαρμιέντο.

Η ομάδα του Περιστερίου έχει πολύ περίεργη συμπεριφορά τα τελευταία δυο χρόνια, αφού στην προσπάθεια να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και με την μπάλα κάτω ρισκάρει πολλά.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου ωστόσο οι παίκτες του Γιώργου Δώνη είχαν την ευκαιρία να πετύχουν και μία σπουδαία νίκη και να χορτάσουν με μπάλα τους οπαδούς τους.

Βέβαια σε όλα αυτά ρόλο έπαιξαν τρία πράγματα, στα οποία υπολόγιζε ο Έλληνας τεχνικός αλλά δεν τον κάθισαν. Μιλάμε φυσικά για τα γκολ από τους επιθετικούς.

Ο Γιώργος Δώνης εμπιστεύτηκε από την αρχή τον Ηλία Αναστασάκο και αυτός πέτυχε δυο γκολ, ενώ άλλο ένα είχε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στα τελευταία λεπτά. Αυτή ήταν η καλύτερη απάντηση του έμπειρου στράικερ που τόσο καιρό έβλεπε την πλάτη του Περόνε.

Από εκεί και πέρα το δεύτερο του γκολ στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ανρί Καμαρα, ο οποίος αν και βρίσκεται μέσα σε όλες τις φάσεις δεν μπορεί να τις τελειώσει. Ήταν μία ψυχολογική βοήθεια για τον Σενεγαλέζο που το τελευταίο διάστημα είχε πέσει.

Τέλος εντυπωσιακή ήταν και η επανεμφάνιση του Μαρσέλο Σαρμιέντο, που είχε αρχηγική παρουσία στη μεσαία γραμμή ενώ πέτυχε και ένα πανέμορφο γκολ. Εκτός από όλα αυτά, ο Αργεντινός έδωσε την απάντηση σου σε όλους όσους του άσκησαν σκληρή κριτική όλο αυτό το διάστημα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ