ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλλαγή δεδομένων για Ζιλμπέρτο

Αλλαγή δεδομένων για Ζιλμπέρτο
INTIME SPORTS

Αλλαγή δεδομένων από τους Βραζιλιάνους που άλλαξαν στάση στην υπόθεση Ζιλμπέρτο Σίλβα και Γκρέμιο, αφού θεωρούν πως λόγο των χρημάτων που έχει να λάβει ο άσος των "πράσινων" μέχρι το καλοκαίρι η πιθανή επιστροφή του στην πατρίδα του φαντάζει "χλωμή".

Στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Την είδηση αυτή επικαλούνται πλέον και οι συμπατριώτες του που θεωρούν ότι τα χρήματα που έχει να λάβει από το "τριφύλλι" είναι σαφώς καλύτερα από την πρόταση της Γκρέμιο.

Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση "φυγής" ή όχι του Ζιλμπέρτου Σίλβα, μετά τα όσα επικαλούνταν οι ίδιοι οι συμπατριώτες του το τελευταίο 48ωρο.

Συγκεκριμένα, μετά τα σενάρια περί προτάσεων και ενδεχόμενης αποχώρησης του την παρούσα φάση από τον Παναθηναϊκό, τα πάντα αλλάζουν κάτι που ουσιαστικά πίστευαν και στο "τριφύλλι" αλλά τόνιζε και ο ίδιος ο Βραζιλιάνος μέσος στο περιβάλλον του.

Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "finalsports.com.br" την Παρασκευή είχε δηλώσεις του αντιπροέδρου της Γκρέμιο από τον ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Gaucha". Ο Βιθέντε Μάρτινς αναφερόμενος στο μεταγραφικό σχεδιασμό της Γκρέμιο ανέφερε πως μέχρι την Δευτέρα δεν πρόκειται να υπάρξει απόκτηση ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα υποστήριξε για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, πως δεν θα αποκτηθεί από την Γκρέμιο, καθώς δεν θέλει ο ίδιος ο άσος των "πράσινων" να χάσει τα χρήματα που αντιστοιχούν στο συμβόλαιό του μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς και αγγίζει κάτι περισσότερο από 1.200.000 ευρώ.

Με δεδομένο το γεγονός αυτό και με την επιθυμία του Ζεσουάλδο Φερέιρα να βοηθήσει την ομάδα του ο 34χρονος άσος στην πορεία της εντός συνόρων, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα συνεχίσει να φοράει τα "πράσινα" του Παναθηναϊκού μέχρι το καλοκαίρι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ