ATHENS KALLITHEA

Αλλαγή ιδιοκτησίας

Αλλαγή ιδιοκτησίας
Σαλευρής

Μετά από 25 χρόνια ο Νίκος Σαλευρής αποχωρεί από την Καλλιθέα

Ο Νίκος Σαλευρής με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τους λόγους της αποχώρησης του από την Καλλιθέα και ζητάει από τον κόσμο της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια των νέων ιδιοκτητών της Καλλιθέας.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: " Θα ήθελα να απευθυνθώ ύστερα από 25 χρόνια θητεία στην προεδρία του συλλόγου μας, στον φίλαθλο κόσμο της Καλλιθέας για να τον ενημερώσω για τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις. Σε αυτά τα 25 χρόνια ζήσαμε ιστορικές στιγμές, οδηγήσαμε την ομάδα μας στην Α΄εθνική και ο σύλλογός μας καταξιώθηκε στην συνείδηση των φιλάθλων ως μια ομάδα που λειτουργεί με αρχές, αξίες και ιδανικά.

Ζήσαμε όμως και μεγάλες πίκρες, η αδιαφορία όσων έπρεπε να είναι κοντά στην ομάδα, η αδικία όσων έπρεπε να φυλάτουν τα δίκαια, χαρακτήρισαν και δυστυχώς χαρακτηρίζουν το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Αποφάσισα λοιπόν να αποχωρήσω, ήρθαμε σε συμφωνία με δύο έντιμους και υποσχόμενους επιχειρηματίες τους κύριους Παντελή και Χαράλαμπο Μπιτούνη. Δεν προτίμησα να πάρω χρήματα από ανθρώπους που με είχαν προσεγγίσει την τελευταία περίοδο, επειδή είχα διαβλέψει ότι πίσω από το ενδιαφέρον τους κρύβονταν σκοπιμότητες που δεν ταίριαζαν με την ιστορία της ομάδας.



Παραχώρησα την ομάδα στους αδερφούς Μπιτούνη με βασικές προϋποθέσεις να ενισχύσουν την ομάδα, να μην υπάρχουν χρέη και να ακολουθήσουν την πολιτική της συνεπούς διαχείρισης που παραλαμβάνουν. Είμαι πεπεισμένος ότι έως το τέλος της σαιζόν θα τηρηθούν όλες οι προϋποθέσεις που έχουν τεθεί ώστε οι αδερφοί Μπιτούνη να ανοίξουν νέα σελίδα για την Καλλιθέα.

Είμαι ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη και ζητώ από όλους την τοπική κοινωνία, τον Δήμο και τους φιλάθλους, να στηρίξουν τους νέους ανθρώπους για να μπορέσουμε να ξαναδούμε την Καλλιθέα στην μεγάλη κατηγορία. Σε αυτή την προσπάθεια, θα συστρατευθώ με τους συνεργάτες μου

".

Αλλαγή είχαμε και στον πάγκο της ομάδας, αφού ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτηση του Σάββα Παντελίδη, ο οποίος πραγματοποίησε το μεσημέρι την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του παίκτες.

Η διοίκηση του συλλόγου αναμένεται να ενισχύση και άλλο την Καλλιθέα και εντείνονται οι επαφές για την απόκτηση παικτών.









TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ