LA LIGA

Αλλάζει ο ύμνος της Βιγιαρεάλ!

Αλλάζει ο ύμνος της Βιγιαρεάλ!
Βιγιαρεάλ-οπαδοί

Στο κυριακάτικο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Μαδριγάλ", θα ακουστεί ο νέος ύμνος της Βιγιαρεάλ!

Η νέα εκδοχή του ύμνου που θα συνοδεύει από εδώ και στο εξής κάθε εντός έδρας παιχνίδι του "κίτρινου υποβρύχιου", θα ακουστεί για πρώτη φορά την Κυριακή (26/10) πριν την αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Μαδριγάλ", με το κύριο χαρακτηριστικό να είναι πως δεν υπάρχουν στίχοι παρά μόνο μουσική.
Η μουσική θα είναι ροκ, και θα έχει την υπογραφή του Αλφόνσο Σανθ, του ίδιου ανθρώπου που το 1998 είχε συνθέσει τον πρώτο ύμνο της Βιγιαρεάλ.

Τότε, ο ύμνος δημιουργήθηκε για να γιορταστεί το ντεμπούτι του "κίτρινου υποβρυχίου" στην Πριμέρα Ντιβισιόν, τώρα όμως ο σκοπός είναι εντελώς διαφορετικός.

"Υπήρχε ανάγκη για ένα τραγούδι λιγότερο ορχηστρικό, το οποίο να είναι αφιερωμένο στους νέους", τόνισε ο Σανθ (δεν έχει την παραμικρή συγγένεια με τον πρώην πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης), για να συμπληρώσει:

"Η ιδέα ήρθε αυτό το καλοκαίρι στον πρόεδρο (Φερνάντο Ρόιγκ Αλφόνσο), όμως οι οπαδοί πρέπει να είναι ήρεμοι. Ο ύμνος αυτός δεν έρχεται να αντικαταστήσει τον προηγούμενο, το αντίθετο. Υπολογίζουμε να φέρουμε κοντά στην ομάδα ακόμα περισσότερο κόσμο".








TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ