ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Άλλο Σουμπίνιο, άλλο Σκόνδρας

Άλλο Σουμπίνιο, άλλο Σκόνδρας
Σουμπίνιο Τάτος INTIME SPORTS

Το μεσημέρι η συνάντηση Ατρόμητου και Σουμπίνιο-Ολυμπιακού. Δανεικός, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Βραζιλιάνος στο Περιστέρι.

Η υπόθεση του Σουμπίνιο Σισέιρο δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά όσον αφορά τον Ατρόμητο και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες κάποια πράγματα έχουν αλλάξει ή δεν τα γνωρίζαμε εξ αρχής.

Το θέμα θα μπει στην τελευταία ευθεία το μεσημέρι της Τετάρτης, ύστερα από το καθοριστικό ραντεβού των ανθρώπων του Ατρόμητου με τον παίκτη και τον Γιάννη Βρέντζο.

Καταρχάς να πούμε το εξής. Το συμβόλαιο του Σουμπίνιο, σύμφωνα με τα όσα μάθαμε, δεν ολοκληρώνεται το 2013, αλλά το καλοκαίρι του 2014, οπότε αλλάζουν και τα δεδομένα της μεταγραφής.

Ο Ατρόμητος συζητά με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Βραζιλιάνου τη φετινή σεζόν, πληρώνοντας ολόκληρο το συμβόλαιο του. Ο παίκτης θέλει να έρθει στον Ατρόμητο, λόγω της Ευρώπης, έτσι ώστε να αποδείξει πως αξίζει μία θέση στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν. Αυτό είναι και το πρώτο δεδομένο.

Το δεύτερο έχει να κάνει με τον Γιάννη Σκόνδρα. Η μεταγραφή του Σουμπίνιο δεν έχει καμία σχέση με αυτή ( αν γίνει) του Σκόνδρα στον Ολυμπιακό. Η υπόθεση με λίγα λόγια θυμίζει εκείνη με τους Μήτρογλου και Τάτο που δεν συνδέθηκαν μεταξύ τους μεταγραφικά πέρσι.

Ο Έλληνας άσος είναι ένα από τα βαριά χαρτιά του Ατρόμητου και δεν έχουν σκοπό να τον "σκοτώσουν", όπως λέμε, καθώς αν η ομάδα του Περιστερίου περάσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, τότε η αξία του θα ανέβει κι άλλο.

Το μεσημέρι ξεκαθαρίζουν όλα

Το μεσημέρι λοιπόν οι άνθρωποι του Ατρόμητου έχουν ραντεβού με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και στη συνέχεια με τον Γιάννη Βρέντζο, έτσι ώστε να κλείσει το θέμα του Βραζιλιάνου.

Τώρα αν στο τραπέζι πέσει και το όνομα του Γιάννη Σκόνδρα, θα το μάθουμε αργά το βράδυ, όταν και αναμένεται να βγουν οι ανακοινώσεις για τον Σουμπίνιο.

Υπάρχει κι ένα σενάριο πάντως που θέλει τη μεταγραφή να κλείνει την Πέμπτη, αφού ο Γιάννης Βρέντζος είναι απασχολημένος με τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού (Κανού και ίσως Μασάδο).

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ