ΑΕΚ

Αλμέιδα: "Δεν βλέπω μια ομάδα που παίζει άσχημα"

Αλμέιδα: "Δεν βλέπω μια ομάδα που παίζει άσχημα"
Ο Ματίας Αλμέιδα INTIME SPORTS

Ο Ματίας Αλμέιδα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ΑΕΚ με τον τρόπο που έπαιξε κόντρα στη Λαμία δεν παίζει άσχημα και με αυτό τον τρόπο θα μαζέψει περισσότερους πόντους.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λαμίας και μάλιστα πήρε τον βαθμό στο τέλος χάρη στο γκολ του Μουκουντί. Ο Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του δεν έπαιξε άσχημα, αλλά δεν είχε πολλά σουτ στον στόχο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου: "Δεν θυμάμαι τίποτα. Το μόνο που μου θυμίζει, είναι όπως έγινε το σημερινό παιχνίδι βλέποντας τι έκανε η ομάδα. Προφανώς δεν θέλαμε αυτή την ισοπαλία, θέλαμε τη νίκη. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατό γι' αυτή.

Είχαμε 80% κατοχή, 13 κόρνερ, ο αντίπαλος ένα. Είχαμε 30 ευκαιρίες για να σουτάρουμε. Ο αντίπαλος έκανε τρία σουτ, ένα στην εστία. Και προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο κάνοντας πάνω από 500 πάσες ενώ ο αντίπαλος είχε 80. Η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη, είχε τον έλεγχο.

Ανακτούσαμε την μπάλα γρήγορα, είδα μια ομάδα που παρότι δεν έβρισκε χώρους κατάφερε να κάνει 30 σουτ. Σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε στην εκτέλεση. Αν από τα 30 σουτ τα 10 πήγαιναν στην εστία το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό, αλλά δεν βλέπω μια ομάδα που παίζει άσχημα.

Παίζοντας έτσι οι πόντοι που θα μαζέψουμε θα είναι περισσότεροι. Αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τι έγινε πριν ένα χρόνο. Πρέπει να δω αν ήταν παρόμοιο το παιχνίδι".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ