ΑΕΚ

Αλμέιδα: "Λαμέλα και Περέιρα έχουν ενσωματωθεί, αλλά δεν έχω αποφασίσει ποιος θα παίξει"

Ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου
Ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Ματίας Αλμέιδα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τη Νόα, επισήμανε πως οι "κιτρινόμαυροι" σέβονται τους Αρμένιους όμως θα επιχειρήσουν να κάνουν το παιχνίδι τους.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Τρίτη (6/8) τη Νόα στην Αρμενία για το πρώτο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του UEFA Conference League και ο Ματίας Αλμέιδα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως η ομάδα του περιμένει δύο τελικούς. Παράλληλα, ο Αργεντινός τεχνικός υπογράμμισε πως τόσο ο Λαμέλα όσο και ο Περέιρα έχουν ενσωματωθεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα:

Για το τι γνωρίζει σχετικά με τη Νόα: "Έχω αρκετές πληροφορίες. Έχω δει τα παιχνίδια την περασμένη σεζόν και προφανώς και τα τελευταία τους παιχνίδια. Είναι μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, με καλούς παίκτες στην επίθεση και ένα χαρακτηριστικό στυλ παιχνιδιού".

Για τον Λαμέλα και για το αν θα παίξει: "Έχει ενσωματωθεί και ο Λαμέλα και ο Περέιρα. Προσαρμόζονται στην ομάδα, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιος θα παίξει".

Για το τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για το πρώτο βήμα πρόκρισης: "Είναι δύο παιχνίδια. Δύο τελικοί γιατί όποιος θέλει να συνεχίσει πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα. Όπως πάντα εμείς σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και έχουμε έρθει για να κάνουμε το παιχνίδι μας".

Για την κλήρωση στα play off του Conference League: "Θα σας επαναλάβω κάτι. Δεν μπορούμε να μιλάμε για πιθανό αντίπαλο, ενώ δεν έχουμε ξεκινήσει τα παιχνίδια με τον αυριανό αντίπαλο. Θα είναι σαν να υποτιμούμε τον αντίπαλο που παίζουμε αύριο".

Γαλανόπουλος: "Δεν με φοβίζει ο ανταγωνισμός"

Τους παίκτες της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος με τη σειρά του είπε:

Για το αν νιώθει ότι φέτος θα είναι η χρονιά του: "Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά για μένα. Ήμουν εκεί σε όλη την προετοιμασία, έβγαλα όλα τα φιλικά. Αποτελώ ακόμα μια επιλογή για τον προπονητή. Έχουμε μιλήσει, είναι ευχαριστημένος. Ο ανταγωνισμός είναι ακόμα μεγαλύτερος, αλλά δεν με φοβίζει και είμαι σε θέση να διεκδικήσω τη θέση μου".

Για την κλήρωση στα play off του Conference League: "Δεν λέω κάτι παραπάνω. Η ερώτηση είναι δυο βήματα μπροστά. Πιο σημαντικό είναι το αυριανό ματς και ο επαναληπτικός".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ