ΑΕΚ

Αλμέιδα: "Έχουμε δεχθεί 6 τέρματα από δικά μας λάθη, να δείξουμε το πάθος που είχαμε τα τελευταία δύο χρόνια"

Αλμέιδα: "Έχουμε δεχθεί 6 τέρματα από δικά μας λάθη, να δείξουμε το πάθος που είχαμε τα τελευταία δύο χρόνια"
Ο Ματίας Αλμέιδα κατά την διάρκεια του αγώνα με την Νόα. INTIME SPORTS

Μετά την απρόσμενη ήττα με τη Νόα, ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για τα τέρματα που δέχεται από λάθη η ομάδα του, καθώς και για την ανάγκη να επιστρέψει η ΑΕΚ στα στάνταρ που είχε επιδείξει τις προηγούμενες σεζόν.

Ο Ματίας Αλμέιδα μετά την ήττα από τη Νόα με 3-1 μίλησε για το αρνητικό αποτέλεσμα δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως η ομάδα στο Conference League δέχεται πολλά τέρματα λόγω των δικών της αβλεψιών, ενώ στο τέλος τόνισε την ανάγκη να επανέλθει η ΑΕΚ στις "εργοστασιακές της ρυθμίσεις" και να δείξει το πάθος που την χαρακτήριζε τα τελευταία δύο έτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Νομίζω πως ότι ξεκάθαρο, το είδαν όλοι τι έγινε. Είμαστε σε μία διοργάνωση και έχουμε δεχθεί 6 γκολ που είναι από δικά μας λάθη. Έχουμε πει και ξαναλέμε άλλη μία φορά πως αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε για να διορθώσουμε αυτά τα λάθη. Περιμένουμε το δεύτερο παιχνίδι για να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση".

Σχετικά με το τι χρειάζεται η ΑΕΚ για να πάρει την πρόκριση στον επαναληπτικό ο Αργεντινός τεχνικός απάντησε: "Αυτό πρέπει να το δείξουμε διότι με λόγια είτε με ονόματα δεν κερδίζεις. Εδώ θα πρέπει να επιμείνουμε στην δική μας φιλοσοφία. Θα πρέπει να δείξουμε το πάθος, την αγάπη που έχουμε για το ποδόσφαιρο και το πάθος που έχουμε δείξει τα τελευταία δύο χρόνια

Εμείς επιθυμούμε φυσικά να συνεχίσουμε σε αυτή τη διοργάνωσης και για αυτό τον λόγο θα δώσουμε την τελευταία σταγόνα από τον ιδρώτα μας στο επόμενο παιχνίδι. Για το δικό μας το κλαμπ, για τη δική μας ιστορία για τον κόσμο μας και φυσικά για εμάς"

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ