ΑΕΚ

Αλμέιδα: "Πληρώσαμε ότι ο Βίντα έμεινε τρία λεπτά εκτός αγωνιστικού χώρου για ένα χτύπημα στο κεφάλι"

Αλμέιδα: "Πληρώσαμε ότι ο Βίντα έμεινε τρία λεπτά εκτός αγωνιστικού χώρου για ένα χτύπημα στο κεφάλι"
INTIME

Στην απώλεια ευκαιριών και την απουσία του Ντομαγκόι Βίντα από το γήπεδο για τρία λεπτά λόγω χτυπήματος στο κεφάλι, στο διάστημα που πέτυχε το γκολ ο Παναιτωλικός, απέδωσε ο Ματίας Αλμέιδα στην ήττα από την ομάδα του Αγρινίου.

Η ΑΕΚ σκόνταψε στο βροχερό Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός έστησε μπλόκο στην Ένωση και με 1-0 της έκοψε την ταχύτητα που είχε μετά τη νίκη με 2-0 στον αθηναϊκό ντέρμπι.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ματίας Αλμέιδα, στις δηλώσεις του στην κάμερα της COSMOTE TV μετά το φινάλε του αγώνα, στάθηκε στην απουσία του Ντομαγκόι Βίντα στο 73' που Μιγκέλ Λουίς πέτυχε το μοναδικό γκολ, ενώ αναφέρθηκε και στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα

"Θα μπορούσαμε να διαχωρίσουμε το παιχνίδι σε δύο μέρη. Στο πρώτο τα πήγαμε καλά, δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά δεν σκοράραμε. Στο δεύτερο συνεχίσαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και επιμείναμε, όμως ο αντίπαλος σκόραρε όταν μείναμε με 10 παίκτες. Ο Βίντα ήταν σχεδόν τρία λεπτά εκτός αγωνιστικού χώρου για ένα χτύπημα στο κεφάλι και τρία λεπτά στο ποδόσφαιρο είναι πολλά.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ