ΑΕΚ

Αλμέιδα: "Στενοχωριέμαι για τον κόσμο που πάντα μας ακολουθεί"

Αλμέιδα: "Στενοχωριέμαι για τον κόσμο που πάντα μας ακολουθεί"
INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Πανσερραϊκό με 1-0 στις δηλώσεις του στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες που για ακόμη ένα ματς είχε η Ένωση, ενώ σημείωσε πως είναι στενοχωρημένος για τον κόσμο της ομάδας.

Ένα γκολ του Χέφτε Μπετανκόρ, το πέμπτο συναπτό του στη Stoiximan Super League, και η σωρεία χαμένων ευκαιριών από την ΑΕΚ διαμόρφωσαν τον τελικό 1-0 υπέρ του Πανσερραϊκού στο ματς που έκλεισε το πρώτο μέρος της 9ης αγωνιστικής.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο προπονητής της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα, προέβη σε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA, με τον Αργεντινό να στέκεται στην αναποτελεσματικότητα του Δικεφάλου, ενώ τόνισε ότι είναι στενοχωρημένος για τον κόσμο της ομάδας που την ακολουθεί παντού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα

Για το ματς: "Υπάρχουν πολλές αναλύσεις που μπορούν να γίνουν. Στενοχωριέμαι για τον κόσμο που πάντα μας ακολουθεί. Είναι πραγματικά δύσκολα να κερδίζεις έτσι. Η ομάδα μας κάποιες στιγμές ήταν ανταγωνιστική και θα μπορούσε να σκοράρει. Θα ήθελα να συγχαρώ τον αντίπαλο για τη νίκη του"

Για το τι πήγε λάθος: "Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε,. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε πολλές αποκρούσεις και η αντίπαλη άμυνα ήταν καλή"

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ