ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλόνσο: "Δίκαιη η ισοπαλία όμως δεν είμαι ευχαριστημένος με αυτό το αποτέλεσμα"

SUPER LEAGUE 2024-2025 /  -   (  / EUROKINISSI)
SUPER LEAGUE 2024-2025 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS | ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Ο Ντιέγκο Αλόνσο τόνισε πως το πρώτο ημίωρο στην Τούμπα ήταν δύσκολο για τον Παναθηναϊκό αλλά και πως η ομάδα του έλεγξε το ρυθμό στη συνέχεια, ενώ χαρακτήρισε δίκαιη την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός είχε δύσκολη αποστολή το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τους πράσινους να μένουν όρθιοι μένοντας στο 0-0 και να παραμένουν στο -5 από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από την πλευρά του, ο Ντιέγκο Αλόνσο χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα απέναντι στους Θεσσαλονικείς και ξεκαθάρισε πως αν η ομάδα του δεν μπορεί να κερδίζει όλους τους βαθμούς από ένα ματς, έχει σημασία να τα δίνει όλα στο χορτάρι όπως έκανε κόντρα στους ασπρόμαυρους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πώς έζησε το πρώτο ντέρμπι στην Ελλάδα:

"Με πολλή ένταση, είμαι χαρούμενος που βρέθηκα εδώ. Θα θέλαμε να αφιερώσουμε μία νίκη στους φιλάθλους μας, αυτό δεν κατέστη δυνατό αλλά προχωράμε μπροστά".

Για το αν η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό:

"Η ισοπαλία είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα, όμως δεν είμαι ευχαριστημένος με αυτό το αποτέλεσμα. Πρέπει να κερδίζουμε όλους τους βαθμούς, αν δεν μπορούμε όμως, πρέπει να δίνουμε ό,τι έχουμε όπως το δώσαμε σήμερα, να αφήνουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο.

Τα πρώτα 30 λεπτά για μας ήταν δύσκολα, όμως όσο περνούσε ο χρόνος πηγαίναμε καλύτερα και ουσιαστικά τελειώσαμε το παιχνίδι έχοντας καθορίσει εμείς το ρυθμό του αγώνα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ