ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλόνσο: "Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα μου"

Αλόνσο: "Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα μου"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος όχι μόνο από τη επικράτηση με 3-1 φιλικό επί της ΑΕΚ Λάρνακας αλλά και από αρκετά στοιχεία που ξεδίπλωσαν στο χορτάρι οι ποδοσφαιριστές του, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με σκορ 3-1 της ΑΕΚ Λάρνακας στο πρώτο καλοκαιρινό φιλικό προετοιμασίας του επί ελληνικού εδάφους και άφησε ευχαριστημένο τόσο τον κόσμο των πρασίνων που βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (13/7) στο γήπεδο της Λεωφόρου, όσο και τον προπονητή του Ντιέγκο Αλόνσο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού: "Νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά και όπως είπατε και εσείς πολύ σωστά ήταν ένας πολύ καλός αγώνας και ο στόχος είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βλέπουμε παίκτες".

Για τα συμπεράσματα που έβγαλε από τα φιλικά στην Αυστρία και από τον αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας στην Λεωφόρο: "Καταρχάς θα πω ότι είμαι χαρούμενος με την δέσμευση και με τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα μου, ποδοσφαιρικά η ομάδα μου άρεσε είχε πολύ καλή επίθεση και συνδυασμούς, κάναμε καλές επιθέσεις αυτό μου δίνει κάποια ηρεμία και περιμένουμε να δούμε κάποιους ποδοσφαιριστές και να μπορέσουμε να δέσουμε".

Για το αν η πίεση ψηλά και οι γρήγορες μεταβάσεις που είχαν οι πράσινοι, είναι στοιχεία που θέλει να βλέπει από την ομάδα του τη φετινή σεζόν: "Ναι και μάλιστα στην παρουσίασή μου αυτά τα πράγματα που ζήτησα ήταν πίεση ψηλά, κάθετες μπαλιές και καλό έλεγχο, αυτό το είδαμε σήμερα και μακάρι να το συνεχίσουμε καθόλη την διάρκεια της χρονιάς, βεβαίως πρέπει να γίνει πάρα πολύ δουλειά και θα γίνουμε καλύτεροι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ