CHAMPIONS LEAGUE

Αλόνσο: "Για τη νίκη στο Λονδίνο"

Αλόνσο: "Για τη νίκη στο Λονδίνο"

Νίκη στο "White heart Lane" θέλει να πετύχει η Ρεάλ όπως δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο Τσάμπι Αλόνσο.

Παρά το επιβλητικό 4-0 του πρώτου αγώνα στην Μαδρίτη, που έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση για την Ρεάλ στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο θέλουν τη νίκη για λόγους γοήτρου.

" Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε", ήταν η δήλωση του Τσάμπι Αλόνσο και συμπλήρωσε: " Είμαι σίγουρος ότι η Τότεναμ θα βγει δυνατά και θα έχουμε δύσκολη βραδιά αν δεν μείνουμε συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να διατηρήσουμε την ισορροπία στην άμυνα και την επίθεση. Θα έχουν δύσκολο έργο αν πετύχουμε γκολ".

Η Ρεάλ θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του θεσμού ελπίζοντας να ξεπεράσει το εμπόδιο των "μπλαουγκράνα" και να προκριθεί στον τελικό.

" Ελπίζω να επιστρέψουμε στο Λονδίνο στις 28 Μαίου και να κερδίσουμε το 10ο ευρωπαϊκό μας κύπελλο στην διοργάνωση. Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. To γεγονός αυτό είναι εντυπωσιακό".

Αναφερόμενος στην απόδοση της ομάδας του την φετινή σεζόν τόνισε: " Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους. Είναι κρίσιμη χρονική περίοδος για το γνωρίζουμε".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ