ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλόνσο: "Η Τσέλσι εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας στο δεύτερο μέρος"

Αλόνσο: "Η Τσέλσι εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας στο δεύτερο μέρος"
Ο Ντιέγκο Αλόνσο INTIME SPORTS

Ο Ντιέγκο Αλόνσο στις δηλώσεις του μετά το ματς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Τσέλσι εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Παναθηναϊκού καιπέτυχε τρία γκολ σε δέκα λεπτά στο δεύτερο μέρος.

Ο Παναθηναϊκός υπέστη βαριά ήττα από την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Conference League. Ο Ντιέγκο Αλόνσο θεωρεί ότι η ομάδα του μπήκε καλά στο ματς, αλλά στη συνέχεια οι μπλε κυρίαρχησαν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντιέγκο Αλόνσο στο flash interview: Για το ματς: "Πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό πρώτο μέρος, παίαξεμ καλά στα πρώτα 20 λεπτά. Κάναμε ένα λάθος και ο αντίπαλος σκόραρε. Στο δεύτερο μέρος ο αντίπαλος πέτυχε τρία γκολ, καθώς χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, κάναμε λάθη κι έτσι διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα".

Για το αν θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει το 4/4 στη συνέχεια του Conference League: "Ο στόχος είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση, θα κάνουμε ό,τι είναι στο χέρι μας για να το καταφέρουμε".

Για το αν θεωρεί ότι θα επηρεάσει τον Παναθηναϊκό η ήττα από την Τσέλσι: "Όχι. Πιστεύω ότι η ομάδα πέρα από αυτή την ήττα θα κοιτάξει να ανασυνταχθεί και να ετοιμαστεί για το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Άρη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ