ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλόνσο: "Πιστεύω πολύ στους παίκτες, θα δώσουμε τα πάντα στη ρεβάνς"

Αλόνσο: "Πιστεύω πολύ στους παίκτες, θα δώσουμε τα πάντα στη ρεβάνς"
INTIME SPORTS

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δήλωσε μετά το ματς με τη Λανς ότι πιστεύει πολύ στους παίκτες του και τόνισε ότι θα δώσουν τα πάντα στη ρεβάνς για την ανατροπή.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να χάνει με 2-0 στη Γαλλία από τη Λανς, ωστόσο αύξησε τις ελπίδες του για την ανατροπή με την γκολάρα του Ιωαννίδη που διαμόρφωσε το τελικό σκορ (2-1) στο Μπολέρ - Ντελελί. Ο Ντιέγκο Αλόνσο δήλωσε ότι πιστεύει πολύ στους παίκτες και ότι θα τα δώσουν όλα για τη ρεβάνς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντιέγκο Αλόνσο στην COSMOTE TV: Για το ματς: "Κατ' αρχάς κάναμε δύο λάθη που επέτρεψαν στον αντίπαλο να κάνει τη διαφορά. Ενώ παίζαμε καλά και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, μετά αφού η αντίπαλη ομάδα έπαιζε με παίκτη λιγότερο πήγε προς τα πίσω και προσπάθησε να αμυνθεί.

Μας έλειψε η φρεσκάδα για να μπορέσουμε να παίξουμε από τις πτέρυγες. Με τον Πελίστρι είχαμε κάποιες καλές φάσεις ενός εναντίον ενός. Όταν γίναμε καλοί στις πτέρυγες δεν ήμασταν καλοί στο κέντρο. Αν το είχαμε καταφέρει αυτό δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες από τις πτέρυγες, θα είχαμε καλύτερη δομή στο κέντρο και θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα".

Για το αν είναι αισιόδοξος: "Πιστεύω πολύ στους παίκτες και στην ομάδα. Έχουμε 90 λεπτά στο σπίτι μας μπροστά στους φιλάθλους μας. Είναι δύσκολο, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για να παλέψουμε θα δώσουμε τα πάντα στη ρεβάνς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ