ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλόνσο: "Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε την Τσέλσι, θα κάνουμε τα πάντα για να φύγουμε νικητές από το γήπεδο"

Ο Ντιέγκο Αλόνσο στη συνέντευξη Τύπου
Ο Ντιέγκο Αλόνσο στη συνέντευξη Τύπου ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει του αγώνα με την Τσέλσι στο Matchday mag της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του δεν φοβάται τους Λονδρέζους.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί (24/10, 19:45, COSMOTE SPORT 5 HD και ANT1, LIVE από το SPORT24) στο ΟΑΚΑ την Τσέλσι με στόχο να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στους Λονδρέζους.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έστειλε μήνυμα και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το τριφύλλι σέβεται αλλά δεν φοβάται τους μπλε και θα δώσει τα πάντα για τη νίκη.

Το μήνυμα του Ντιέγκο Αλόνσο στο Match Day Mag του τριφυλλιού: 'Πίστη! Αυτή είναι η λέξη. Πρέπει να έχουμε πίστη οι παίκτες, η ομάδα, όλοι. Η ουσία είναι αυτή. Να παίξουμε και να μπορέσουμε να δώσουμε τη μάχη μας. Και σίγουρα, αν δώσουμε τη μάχη μας, θα διεκδικήσουμε τη νίκη. Μπορούμε! Αρκεί να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Το κίνητρο είναι σημαντικό κατά τη διάρκεια ενός τόσο μεγάλου αγώνα. Όμως δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο απ’ το να φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Kι αυτό είναι πάντα το μήνυμα που στέλνουμε στους παίκτες μας. Έχουμε πολύ μεγάλο σεβασμό για την Τσέλσι όμως δεν τη φοβόμαστε και θα κάνουμε τα πάντα για να φύγουμε νικητές απ’ το γήπεδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ