ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλόνσο: "Το πιο σημαντικό σ’ αυτά τα ντέρμπι είναι η νοοτροπία"

SUPER LEAGUE 2024-2025 /  -  (  /  )
SUPER LEAGUE 2024-2025 / - ( / ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντιέγκο Αλόνσο στάθηκε στη σημασία του αυριανού (6/10, 20:30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και στα στοιχεία που πρέπει να καταθέσει στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός.

Στην τεράστια σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό το αυριανό (Κυριακή 6/10, 20:30) απόλυτο ντέρμπι "αιωνίων" με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, αναφέρθηκε ο Ντιέγκο Αλόνσο. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού παραχώρησε συνέντευξη στην Cosmote TV, η οποία θα προβληθεί στην εκπομπή Sportshow στο pregame του συνδρομητικού καναλιού για το ντέρμπι, τονίζοντας πως το πιο σημαντικό πράγμα στα ντέρμπι, είναι η νοοτροπία που καταθέτει μία ομάδα μέσα στο γήπεδο.

"Αναμφίβολα είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, για το πρωτάθλημα και πάνω απ’ όλα γιατί είναι ένα clasico, είναι ένα ντέρμπι. Καταρχάς, αισθάνομαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός πως μπορώ να είμαι κι εγώ μέρος ενός τέτοιους σημαντικού ποδοσφαιρικού αγώνα. Ενός clasico, ενός ντέρμπι όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως όπως είναι το συγκεκριμένο ματς και είναι πάρα πολύ σημαντική η συμμετοχή", υπογράμμισε ο Ουρουγουανός τεχνικός και πρόσθεσε:

"Όπως ξέρετε υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι παίκτες των clasico, όπως και ομάδες αντίστοιχα. Το πιο σημαντικό πράγμα σ’ αυτά τα ματς είναι η νοοτροπία.

Θα έλεγα πως είναι σημαντική η θέληση, η όρεξη. Είναι σημαντικό να το θες, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Και η ποιότητα, αλλά και το πλάνο που αναφέρετε, παίζουν τον σημαντικό τους ρόλο. Αυτό που χρειάζεται είναι η συμμετοχικότητα και όπως είπα και πριν η νοοτροπία".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ