ΙΝΤΕΡ

Άλβαρες: "Θέλω τα πάντα με την Ιντερ"

MILANO 07.07.2011 AEROPORTO DI LINATE/SPORT/CALCIO/ph Fabio Bozzani/ATTENZIONE NO SPORTWEEK/Nella foto ALVAREZ ARRIVA ALL'AEROPORTO DI LINATE PRONTO AD INCONTRARE IN SEDE I DIRIGENTI DELL'INTER - ALVAREZ ARRIVA ALL'AEROPORTO DI LINATE - fotografo: FABIO BOZZANI
MILANO 07.07.2011 AEROPORTO DI LINATE/SPORT/CALCIO/ph Fabio Bozzani/ATTENZIONE NO SPORTWEEK/Nella foto ALVAREZ ARRIVA ALL'AEROPORTO DI LINATE PRONTO AD INCONTRARE IN SEDE I DIRIGENTI DELL'INTER - ALVAREZ ARRIVA ALL'AEROPORTO DI LINATE - fotografo: FABIO BOZZANI © FABIO BOZZANI

Το νέο απόκτημα της Ίντερ, Ρίκι Άλβαρες, έφτασε στο Μιλάνο και στις πρώτες του δηλώσεις έβαλε ψηλά τον πήχη. "Είμαι εδώ για να κερδίσω τα πάντα, μου αρέσει να με συγκρίνουν με τον Κακά αλλά με εμπνέει ο Ζιντάν", τόνισε ο Αργεντινός μέσος.

Συνοδευόμενος από τον πατέρα του Κάρλος και τον μάνατζέρ του, Μαρτσέλο Σιμονιάν, ο 23χρονος άσος πάτησε την Πέμπτη (7/7) το πόδι του στο αεροδρόμιο της Μαλπένσα, και λίγο πριν πάει στα γραφεία της Ίντερ για να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του, μίλησε με ενθουσιασμό για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

"Αυτό για μένα είναι ένα όνειρο που πραγματοποιείται. Ήμουν πάντα οπαδός της Ίντερ, από μικρό παιδί", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο πρώην παίκτης της Βέλες Σάρσφιλντ (2008-2011), και συνέχισε:

"Αισθάνομαι έτοιμος για αυτή την περιπέτεια. Έρχομαι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο, είμαι εδώ για να κατακτήσω τα πάντα.

Ο Κακά; Είναι ένας εκπληκτικός παίκτης, μου αρέσει να με συγκρίνουν μαζί του, αλλά το είδωλό μου είναι ο Ζιντάν.Είμαι ένας επιθετικός μέσος που μου αρέσει να κυνηγάω το γκολ".

Υπενθυμίζεται ότι οι "νερατζούρι" ήρθαν σε συμφωνία με τη Βέλες για την παραχώρησή του έναντι 12.000.000 ευρώ, με τους Κυπελλούχους Ιταλίας να παίρνουν τον αριστεροπόδαρο άσο μέσα από τα χέρια των Άρσεναλ και Ρόμα.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ