ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Άλβες: "Γελοία η σύγκριση Μέσι-Κ.Ρονάλντο"

Άλβες: "Γελοία η σύγκριση Μέσι-Κ.Ρονάλντο"
Ντάνιελ Άλβες-Μπαρτσελόνα

"Γελοίο να συγκρίνουν κάποιοι τον Λιονέλ Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο", τόνισε ο Ντάνιελ Άλβες

Ο Βραζιλιάνος διεθνής δεξιός μπακ χαρακτήρισε γελοία την σύγκριση των δύο παικτών υποστηρίζοντας πως ο Μέσι δεν έχει αντίπαλο, ενώ υποστήριξε πως παρά το γεγονός ότι οι "μπλαουγκράνα" δεν είναι τόσο εντυπωσιακοί στα σκορ που φέρνουν σε σύγκριση με την περυσινή σεζόν, εντούτοις είναι καλύτεροι.
"Είναι γελοίο και μόνο το γεγονός να γίνονται συγκρίσεις. Ο Κριστιάνο είναι σπουδαίος παίκτης όμως ουδείς μπορεί να συγκριθεί με το επίπεδο του Μέσι και την ενέργεια που έχει αυτός ο παίκτης", τόνισε ο 26άχρονος αμυντικός στην "El Mundo Deportivo" και συνέχισε:

"Ίσως να μην είμαστε τόσο λαμπεροί όσο πέρυσι αλλά είμαστε καλύτεροι. Φέτος έχουμε λιγότερα ελαττώματα. Ίσως να μην έχουμε κερδίσει 20 παιχνίδια με 3-0 ή 4-0 αλλά είμαστε πολύ καλύτεροι.

Θα πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψη μας ότι οι ομάδες είναι περισσότερο προετοιμασμένες φέτος για να μας αντιμετωπίσουν.

Η Μπάρτσα είναι μία ομάδα που δουλεύει πολύ σκληρά και μεγάλο μερίδιο για αυτό πηγαίνει στον Γκουαρντιόλα αφού υπάρχουν παίκτες που πιστεύουν σε αυτόν.

Τα λόγια του Γκουαρντιόλα είναι το σημαντικότερο κομμάτι της ομάδας. Αυτός είναι που διατηρεί την ενέργειά μας και φροντίζει ώστε να παίζουμε χωρίς πίεση".









Απολαύστε ζωντανά την Primera Division από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε την Τρίτη 13/04 στις 21.00 την αναμέτρηση Βαγιαδολίδ-Σεβίλλη, στις 23.00 Χετάφε-Βιγιαρεάλ, την Τετάρτη 14/04 στις 21.00 Ατλέτικο Μαδρίτης-Χερέθ, στις 23.00 Μπαρτσελόνα-Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και την Πέμπτη 15/04 στις 23.00 Βαλένθια-Αθλέτικ Μπιλμπάο.






TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ