ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Άμεση απάντηση από τον Σπανό

Άμεση απάντηση από τον Σπανό
Γιώργος Σπανός INTIME SPORTS

Άμεση ήταν η απάντηση του προέδρου του Ατρομήτου Γιώργου Σπανού στις δηλώσεις του προέδρου της ΑΕΛ Κώστα Πηλαδάκη

Άμεση ήταν η απάντηση του Γιώργου Σπανού, στην δήλωση του προέδρου της ΑΕΛ, Κώστα Πηλαδάκη που αφορούν την προεδρία της Σούπερ Λιγκ.

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ, ο κ. Σπανός δήλωσε χαρακτηριστικά: " Κύριε Πηλαδάκη είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου. Ψεύδεσαι ασυστόλως και αυτό αποδεικνύεται με το ότι είχες στήσει όλο το σκηνικό για να υποβάλλεις την υποψηφιότητα σου, κάτι που το έκανες όταν τελείωσε η πρώτη ψηφοφορία.

Θα πρέπει να μάθεις να σέβεσαι του ανθρώπους που είναι πολλά περισσότερα χρόνια από εσένα στο χώρο και έχουν βάλει τα χρήματα της οικογένειάς τους και δεν στηρίζονται σε ξένες πλάτες. Ο καθένας στο χώρο κρίνεται από τα λόγια και τις πράξεις του.


ΥΣΤ: Αφού πιστεύεις στην ευρεία συναίνεση όπως λες, γιατί στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση μεταξύ Πατέρα – Παπουτσάκη πήρες θέση και δεν έριξες λευκό".

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, διπλή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο περιελάμβανε το πρόγραμμα της Παρασκευής, καθώς κρίθηκε σκόπιμο μέχρι την αναχώρηση για τη Γερμανία να μην χρησιμοποιηθεί το γήπεδο Περιστερίου.

Το ευχάριστο για τον προπονητή Γιώργο Δώνη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή του συμπεριλαμβανομένου και του Μαρσέλο Σαρμιέντο. Ο Πόποβιτς θα συνεχίσει πάντως το ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον γυμναστή Σωτήρη Κακαργιά για τη βελτίωση της φυσικής του κατάστασης.

Η ομάδα θα προπονηθεί Σάββατο και Κυριακή στο αθλητικό κέντρο και τη Δευτέρα νωρίς το πρωί θα αναχωρήσει για το Μόναχο και από εκεί θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της κωμόπολης Μπατ Βερισχόφεν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι επί γερμανικού εδάφους θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη και αντίπαλος της ομάδας θα είναι η Άουγκσμπουργκ η οποία έχασε σε αγώνες μπαράζ με τη Νυρεμβέργη την άνοδό της στη Μπουντεσλίγκα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ