ΙΝΤΕΡ

Αμετακίνητη για Σνάιντερ η Ίντερ

Αμετακίνητη για Σνάιντερ η Ίντερ
Σνάιντερ-Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ίντερ έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Γουέσλι Σνάιντερ, όμως η μεταγραφή "κολλάει" στη διαφορά των 500.000 ευρώ που υπάρχει με τον παίκτη για κάθε χρόνο του συμβολαίου του

Τα τελευταία δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν πως μετά και τις συνομιλίες το βράδυ της Δευτέρας με τον μάνατζερ του Ολλανδού άσου, Σόρεν Λέρμπι, οι "νερατζούρι" εξακολουθούν να μην βρίσκουν την "χρυσή τομή" με τον 25χρονο, με το"αγκάθι" να είναι το ετήσιο κασέ του.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η "Gazzetta dello Sport", ο Μάσιμο Μοράτι έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τους "μερένγκες" με ένα ποσό της τάξης των 15.000.000 ευρώ, το οποίο ενδέχεται να φτάσει και τα 18.000.000 ευρώ ανάλογα με τις εμφανίσεις του Σνάιντερ, όμως η πρωταθλήτρια Ιταλίας παραμένει ανένδοτη στην πρόταση 3.500.000 ευρώ στον παίκτη για κάθε χρόνο συμβολαίου, με τον ίδιο να μην κατεβαίνει κάτω από 4.000.000 ευρώ.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών αναμένεται να συνεχιστούν και την Τρίτη, ωστόσο όπως διαρρέεται, σε περίπτωση αρνητικής κατάληξης, ο τεχνικός διευθυντής Μάρκο Μπράνκα, είναι έτοιμος να βγάλει από το... συρτάρι άλλα δύο ονόματα υποψήφιων στόχων.


TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ