ΟΦΗ

Αμφίβολοι Ισά και "Σφακ" για ΠΑΟ

Αμφίβολοι Ισά και "Σφακ" για ΠΑΟ
Ισα

Χωρίς δύο βασικές μονάδες του (Ισα, Σφακιανάκη) κινδυνεύει να παραταχθεί ο ΟΦη στο δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο.

Πιέρ Ισά και Στέλιος Σφακιανάκης είναι οι πιο σημαντικοί πονοκέφαλοι του Γιώργου Παράσχου ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο "Απόστολος Νικολαϊδης".
Ο Νοτιοαφρικάνος αμυντικός υπέστη εξάρθρημα στην αριστερή ωμοπλάτη στη διάρκεια του αγώνα με τον Ηρακλή στο Παγκρήτιο, ενώ ο 31χρονος μέσος έχει υποστεί μερική ρήξη στον έσω πλάγιο σύνδεσμο στο αριστερό του γόνατο. Οι δύο πολύτιμες μονάδες των Κρητικών δεν προπονήθηκαν το απόγευμα ακολουθώντας αμφότεροι θεραπεία.

Ο Μακεδόνας προπονητής όμως εκτός από τους δύο αυτούς παίκτες δεν θα έχει και τον Νίκο Κουνενάκη λόγω της ποινής των καρτών που θα εκτίσει. Αντίθετα, ο Βλαντιμίρ Γκάντσεφ αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί για τον ίδιο λόγο κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Σε ότι αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα προπόνησης όσοι έπαιξαν σε ολόκληρο το 90λεπτο με τους Θεσσαλονικείς έκαναν ασκήσεις και χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής.




TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ