ΙΩΝΙΚΟΣ

Aμφίβολοι Κιμπικούλα-Γκονζάλες

Aμφίβολοι Κιμπικούλα-Γκονζάλες
New Image

Με χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν χθες κατά του Κορωπίου και κανονική προπόνηση για τους υπόλοιπους άρχισε σήμερα, ουσιαστικά, η προετοιμασία των παικτών του Ιωνικού

Το ευχάριστο για το Νίκο Γκουλή είναι ότι σήμερα προπονήθηκε κανονικά ο Γιαπωνέζος διεθνής, Κέντζι Φουκούντα, που λόγω μικροενοχλήσεων στους προσαγωγούς δεν έπαιξε χθες στο Κορωπί. Συνεπώς ο Φουκούντα θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για το ματς με τη Βέροια.
Αντίθετα, εξαιρετικά αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Κιμπικούλα και Γκονζάλες, οι οποίοι δεν είναι ακόμη έτοιμοι, μετά τον τραυματισμό τους στο "φιλικό" ματς με τον Αήττητο Σπάτων, τον περασμένο μήνα.

Ο Νίκος Γκουλής δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Φαμπίνιο, ο οποίος θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής που είχε από το περσινό πρωτάθλημα, λόγω συμπλήρωσης καρτών. Πάντως ο Βραζιλιάνος που είχε έναν μικροτραυματισμό στο ματς με το Κορωπί, υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις οι οποίες ήταν αρνητικές και αύριο θα προπονηθεί κανονικά.

Αύριο οι παίκτες του Ιωνικού θα προπονηθούν το απόγευμα και η προετοιμασία της ενόψει του ματς με τη Βέροια θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί.




TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ