ΑΡΗΣ

Αμφίβολος για το εκτός έδρας ματς με Ξάνθη ο Νάτσο Γκαρσία μετά τον τραυματισμό του στο φρύδι που δεν υποχωρεί

Αμφίβολος για το εκτός έδρας ματς με Ξάνθη ο Νάτσο Γκαρσία μετά τον τραυματισμό του στο φρύδι που δεν υποχωρεί
γκαρσια

Με σκορ 6-2 νίκησαν την Πέμπτη, οι παίκτες του Κίκε Ερνάντεθ τη μικτή ομάδα των Κ-21 και Κ-18 του Άρη με τον Ισπανό τεχνικό του Άρη να μην χρησιμοποίησε τον Νάτσο Γκαρσία που δείχνει να είναι και εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη.

Ο διεθνής Βολιβιανός στην διάρκεια της χθεσινής προπόνησης έσκισε το φρύδι του σε μια σύγκρουση με τον Χαβίτο και για το λόγο αυτό του έγιναν έξι ράμματα. Σήμερα το μάτι του Γκαρσία πρήστηκε και δεν μπόρεσε να προπονηθεί καθόλου.
Επίσης στο σημερινό φιλικό δεν συμμετείχαν ο Ντελόρτε που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πέλμα και ο Φελίπε στους κοιλιακούς. Όσο για τα γκολ σημείωσαν οι: Πουλχαρίδης (αυτογκόλ), Παπάζογλου, Κάλβο, Κόκε, Ρεγκέιρο, Νέτο για την ανδρική ομάδα και οι Γιαννιώτας, Κατίδης για την ομάδα των Νέων.

Οι συνθέσεις:


Α΄ημίχρονο: Σηφάκης, Νέτο, Γιάχιτς, Κουλουχέρης, Καράμπελας, Πρίττας, Μπατιόν, Κάλβο, Ζεντίλ, Σιστόν, Παπάζογλου.

Β’ ημίχρονο: Καρατζιοβαλής, Νέτο, Λέμπο, Ρονάλντο, Καράμπελας, Νεμπεγλέρας, Βιτόλο, Χαβίτο, Ρεγκέιρο, Κόκε, Βλοντάρτσικ.

Νέοι Α’ ημίχρονο: Καρατζιοβαλής, Ματζάνας, Μπουγαϊδης, Γιαννίτσης, Αγτσίδης, Οικονομόπουλος, Νταμαρλής, Γιαουτζής, Κατίδης, Γιαννιώτας, Μουδούρογλου.

Νέοι Β΄ημίχρονο: Φρασέρι, Παπαστεργίου, Πουλχαρίδης, Μαυροκεφαλίδης, Αλμπάνης, Μαυρόπουλος, Κατσαμακίδης, Σπάσιτς, Παπαδόπουλος, Βουλτσίδης, Μαλαφούρης ενώ έπαιξαν ακόμα οι Κεφαλάς και Μπιμπισίδης.

Όπως φαίνεται πάντως από τον τρόπο που παρέταξε το σύνολό του ο Ερνάντεθ στα δύο ημίχρονα στο δεύτερο ουσιαστικά χρησιμοποίησε το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει την Κυριακή στα Πηγάδια απέναντι στην Skoda Ξάνθη.

Το αν βέβαια θα προτιμήσει τον Καρατζιοβαλή αντί του Σηφάκη στην βασική ενδεκάδα είναι κάτι που θα φανεί στην πράξη.













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ