ΑΡΗΣ

Αμφίβολος με Πανθρακικό ο Ναφτί

Αμφίβολος με Πανθρακικό ο Ναφτί
αντού

Πρόβλημα με Ναφτί ενόψει Πανθρακικού, αφού ο Τυνήσιος ένιωσε ενχολήσεις και έκανε ατομικό πρόγραμμα

Ο διεθνής Τυνήσιος μέσος του Άρη ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Αύριο Παρασκευή θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και από τα αποτελέσματα θα εξαρτηθεί αν θα βρεθεί στην αποστολή του αγώνα ή όχι.
Την ίδια ώρα ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη είδε με ικανοποίηση τους Κάλβο και Πρίττα να μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Ο Νταρίο Φερνάντεζ προπονήθηκε σε ακόμα πιο έντονους ρυθμούς, πλέον και με μπάλα και πολύ σύντομα θα είναι απόλυτα έτοιμος. Ατομικό πρόγραμμα φυσιοθεραπειών ακολουθεί ο Ίαν Ντέιλι.

Αύριο Παρασκευή στο πρόγραμμα του Κούπερ υπάρχει μία πρωινή προπόνηση και στην συνέχεια θα ανακοινώσει την αποστολή για τον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Πανθρακικό.

Αντού: "Επιστρέφουμε στις νίκες"

Έτοιμοι να επιστρέψουν στις νίκες μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στην Ξάνθη είναι οι παίκτες του Άρη, σύμφωνα με δηλώσεις του Φρέντι Αντού.

Σε συνέντευξή του στον ΑΡΗΣ FM 92,8 ο διεθνής με τις ΗΠΑ επιθετικός, μίλησε με αφορμή τον μεθαυριανό αγώνα της ομάδας του στο κεκλεισμένων των θυρών "Κλεάνθης Βικελίδης" κόντρα στον Πανθρακικό (06/02, 16:45).

Αρχικά, για τη συμμετοχή του στον αγώνα με την Ξάνθη, είπε ο Αντού: " Φυσικά και αισθάνομαι καλά που έπαιξα, αλλά όχι εντελώς καλά, γιατί χάσαμε. Προσπάθησα και έκανα ό, τι μπορούσα στο τέλος. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος, γι’ αυτό και δουλέψαμε πολύ όλες αυτές τις μέρες, για να επιστρέψουμε στις νίκες".

Για την ευκαιρία που έχασε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, τόνισε: "Ήταν αρκετά δύσκολο, γιατί ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ άσχημος,. Προσπάθησα να στείλω την μπάλα στα δίχτυα, αλλά δεν μπόρεσα γιατί κόλλησε. Προσπάθησα να βρω τον Κάμπορα, αλλά δεν τα καταφέραμε".

Για αυτήν την πρώτη του συμμετοχή, συμπλήρωσε: " Την περίμενα πολύ καιρό και ήθελα να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να συνεχίσω και να κάνω ό, τι μπορώ και στα επόμενα παιχνίδια, για να βοηθήσω την ομάδα".

Αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στον Πανθρακικό, συμπλήρωσε: " Δε θα είναι εύκολο παιχνίδι, γιατί οι αντίπαλοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Πιο δύσκολο το κάνει το γεγονός ότι δε θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας, που είναι ο καλύτερος. Ετοιμαζόμαστε, όμως, και γι’ αυτό, όχι μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι.

Ένας συμπαίκτης μου είπε ότι θα βρίσκεται κόσμος έξω από το γήπεδο, αλλά δεν τον πίστεψα. Τώρα μου το λέτε κι εσείς. Δεν είναι ευχάριστο, βέβαια, το ότι δε θα είναι ο κόσμος μας μέσα στο γήπεδό, αλλά το κοιτάω σαν τη δουλειά μου και μόνο, σαν ένα παιχνίδι Πρωταθλήματος και θα πάμε για να κερδίσουμε"

.

Σχετικά με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο Αντού τόνισε : " Φυσικά τον ήξερα από πριν και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που ήρθα στον Άρη. Ένας από τους καλύτερους προπονητές του κόσμου. Νιώθω πολύ ωραία, μαθαίνω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, να βοηθάω την ομάδα και πιστεύω ότι η καριέρα μου πάει προς το καλύτερο".

Τέλος, για τη Θεσσαλονίκη και τον κόσμο του Άρη, ο Αμερικάνος άσος ανέφερε: "Είναι πολύ όμορφη πόλη, οι άνθρωποι είναι πολύ καλοί. Επιπλέον, είναι και ο Τζόνσον εδώ, που είναι φίλος μου. Παντού υπάρχουν οπαδοί του Άρη. Παντού μου λένε “Vamos ARIS” και ο κόσμος με βοηθάει και με διευκολύνει. Τους ευχαριστώ όλους".






















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ