ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αμφίβολος με Σλόβαν ο Τοροσίδης

Αμφίβολος με Σλόβαν ο Τοροσίδης
τοροσιδης πανηγυρικο

Ρήξη έξω μηνίσκου ο Τοροσίδης και είναι αμφίβολος για τον αγώνα με Σλόβαν. Συνάντηση Κόκκαλη-Μαρινάκη στα γραφεία της ΠΑΕ. Πρώτο εν Ελλάδι τεστ με Γκρόνιγκεν (21:45-ΝΕΤ)

Ο Βασίλης Τοροσίδης που είχε τραυματιστεί στο φιλικό παιχνίδι με τη Μπόχουμ είναι αμφίβολος ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τους Σλοβάκους στο τέλος του μήνα καθώς η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη στον έξω μηνίσκο του δεξιού του γόνατος.
Ο διεθνής μέσος θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή, προκειμένου να προλάβει τον αγώνα με τη Σλόβαν, ενώ σε περίπτωση που δεν αποδώσει η συντηρητική αγωγή θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση δεξιού γόνατος, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει για μεγαλύτερο διάστημα εκτός δράσης.

"Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Βασίλης Τοροσίδης, υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, ενώ εξετάστηκε και από τον επικεφαλή του ιατρικού επιτελείου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Παντελή Νικολάου.

Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι ο ποδοσφαιριστής έχει ρήξη στον έξω μηνίσκο του δεξιού του γόνατος. Ο Τοροσίδης θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή, προκειμένου να προλάβει τις άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ σε περίπτωση που δεν αποδώσει η συντηρητική αγωγή θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση δεξιού γόνατος", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ενδεχόμενη απουσία του Βασίλη Τοροσίδη θα αποτελέσει ένα ακόμη πλήγμα για τους "ερυθρόλευκους" οι οποίοι μόλις πριν από δύο μέρες έχασαν και τον Ματ Ντάρμπισιρ ο οποίος θα οδηγηθεί στο χειρουργείο για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς.

Ο Άγγλος επιθετικός θα μείνει για περίπου δύο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης με αποτέλεσμα πλέον ο Τιμούρ Κετσπάγια να έχει μόνο δύο λύσεις για την γραμμή κρούσης.

Αν σε αυτά προστεθεί και το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει από το ξεκίνημα της προετοιμασίας ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ο οποίος το τελευταίο διήμερο ακολουθεί μέρος του προγράμματος, οι ενοχλήσεις που έχει ο Έντσο Μαρέσκα αλλά και το γεγονός πως ο Ιεροκλής Στολτίδης παραμένει εκτός, είναι φανερό πως το ιατρικό δελτίο του τεχνικού της ομάδας είναι γεμάτο και δεν του επιτρέπει να καταστρώσει με τον καλύτερο τρόπο τα πλάνα του για τις αναμετρήσεις με την Σλόβαν στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Συνάντηση Κόκκαλη-Μαρινάκη

Στο μεταξύ οι επαφές του προέδρου της ΠΑΕ, Σωκράτη Κόκκαλη για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου συνεχίζονται και την Τετάρτη το "αφεντικό" των νταμπλούχων Ελλάδας, συναντήθηκε αιφνιδιαστικά για δεύτερη φορά με τον εφοπλιστή,Βαγγέλη Μαρινάκη.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες είχαν συναντηθεί πριν από ένα μήνα για πρώτη φορά και πληροφορίες ανέφεραν ότι ο κ. Μαρινάκης κατέθεσε πρόταση για την αγορά του 40% των μετοχών, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη.

Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε:" Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας, συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Σ. Κόκκαλη και του Εφοπλιστή, κ. Β. Μαρινάκη με αντικείμενο την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Π.Α.Ε".

Πρώτο τεστ στην Ελλάδα με Γκρόνινγκεν

Ο Γεωργιανός τεχνικός στο πρώτο τεστ του Ολυμπιακού επί Ελληνικού εδάφους, σήμερα(21:45-ΝΕΤ) με αντίπαλο την Ολλανδική Γκρόνιγκεν στο γήπεδο "Καραϊσκάκη" θα έχει σημαντικές απουσίες(Ντάρμπισιρ, Γκαλέτι, Τοροσίδης και Μαρέσκα).

Ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδος πάντως θα έχει την ευκαιρία να βγάλει συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών που είναι στην διάθεση του και περιμένει κυρίως να δει την λειτουργία του κεντρικού αμυντικού δίδυμου, του Αβραάμ Παπαδόπουλου με τον Όλοφ Μέλμπεργκ το οποίο έδειξε να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στα προηγούμενα φιλικά τεστ στο εξωτερικό, κάτι που είναι φυσιολογικό από τη στιγμή που έχουν αγωνιστεί μαζί μόλις σε δύο παιχνίδια.

Τέλος οι αναμετρήσεις Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολυμπιακού θα γίνουν στις 29/7, ο πρώτος αγώνας, και στις 5/8 ο επαναληπτικός. Ο αγώνας της Μπρατισλάβα θα αρχίσει στις 21:00 ώρα Ελλάδας (όπως ενημέρωσε σήμερα η Σλόβαν), ενώ ο αγώνας του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» στις 21:45.

Επενδύει στο μέλλον



Την απόκτηση δύο νεαρών ποδοσφαιριστών που θα ενταχθούν στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Μπαντούνα Κωνσταντίνο και Κουμρία Κλάιντιστ. Ο πρώτος αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γαλάτσι και ο δεύτερος στον Κρόνο Αθηνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

" Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση των παρακάτω ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα ενταχθούν στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής της ομάδας μας.

Μπαντούνας Κωνσταντίνος, από τον ΠΑΣ Γαλάτσι γεννηθείς το 1995, ο οποίος θα ενταχθεί στην ομάδα Κ16.

Κουμρία Κλάιντιστ, από τον Κρόνο Αθηνών γεννηθείς το 1996, ο οποίος θα ενταχθεί στην ομάδα Κ14



".


































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ