ΙΩΝΙΚΟΣ

Αμφίβολος ο Κάσας

Αμφίβολος ο Κάσας
New Image

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν ο Γκαστόν Κάσας θα συμπεριληφθεί στην 18άδα που θα επιλέξει ο Νίκος Γκουλής ενόψει του αγώνα με τον Πιερικό

Τα αποτελέσματα του υπερηχογραφήματος, στο οποίο είχε υποβληθεί χθες ο Αργεντινός επιθετικός, έδειξαν ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, αλλά, εντούτοις δεν είναι 100% έτοιμος. Πάντως ο ίδιος ο Κάσας εξέφρασε στον προπονητή του, την επιθυμία του να συμπεριληφθεί στην αποστολή και να αγωνιστεί έστω και λίγο.
Κατά τα άλλα, ο Πλιάγκας, που ταλαιπωρήθηκε από πόνους στη μέση (οσφυαλγία), μπήκε από σήμερα στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, ενώ ο Γιόνδης θα αρχίσει από αύριο να γυμνάζεται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Εκτός των ανωτέρω, ο Νίκος Γκουλής δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και θα έχει την ευκαιρία εναντίον του Πιερικού να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, καθώς όλα δείχνουν ότι θα επανέλθει στο βασικό σχήμα, ο Τόνι Γκονζάλες που είχε τραυματιστεί στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου και ο Ιωνικός στερήθηκε των υπηρεσιών του στα ματς με Ηλυσιακό, Καλλιθέα και ΠΑΣ Γιάννινα.


TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ