ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αμφίβολος ο Κορακάκης κόντρα στον ΟΣΦΠ

Αμφίβολος ο Κορακάκης κόντρα στον ΟΣΦΠ
Κορακάκης

Ο Κορακάκης είχε ένα τράβηγμα στο δικέφαλο και την Πέμπτη θα ξεκαθαριστεί αν θα αγωνιστεί κόντρα στον ΟΣΦΠ στο Καραϊσκάκη

Συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Περιστερίου ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τους πρωταθλητές, μετά το ρεπό της Καθαράς Δευτέρας και προπονήθηκαν για πρώτη φορά στο νέο συνθετικό χλοοτάπητα ΦΙΦΑ του μικρού γηπέδου στο αθλητικό κέντρο του Ατρόμητου.
Ο Κορακάκης είχε ένα τράβηγμα στο δικέφαλο και ακολούθησε θεραπεία και την Πέμπτη θα ξεκαθαριστεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στους ερυθρολεύκους. Οι Τσίγκας και Ολιβέιρα ένιωσαν σφίξιμο στους προσαγωγούς και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ αναμένεται να προπονηθούν κανονικά από την Πέμπτη. Πάντως, ο Ολιβέιρα και ο Γελαδάρης είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής εναντίον του Ολυμπιακού.

Όσο για τον Περόνε, που έπαθε διάσειση στο παιχνίδι με την Καλαμαριά, γυμνάστηκε πιο χαλαρά από τους συμπαίκτες του, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Ο Μερίνο συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Μαρίνος θα επισκεφθεί αύριο Τετάρτη, τον οφθαλμίατρο για να διαπιστωθεί αν μπορεί να πάρει την άδεια του γιατρού και να ξεκινήσει προπονήσεις από την Πέμπτη.

Τέλος, ο Νικολόπουλος που έχει κάκωση στον έξω πλάγιο ξεκίνησε σήμερα για πρώτη φορά ατομικό πρόγραμμα χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις.






TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ