ΑΡΗΣ

Αμφίβολος ο Λέμπο

Αμφίβολος ο Λέμπο
λεμπο

Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Λέμπο για τον επαναληπτικό με Σλάβεν, καθώς υπέστη βαρύ διάστρεμμα

Τα δυσάρεστα νέα ωστόσο της χθεσινής βραδιάς για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είχαν να κάνουν με τον Αλεχάντρο Λέμπο που υπέστη βαρύ διάστρεμμα και είναι αμφίβολος για τον επαναληπτικό στην Κορπίβνιτσα.
Ο Λέμπο τραυματίστηκε στο 52΄ αλλά παρόλα αυτά ζήτησε από τον Κίκε Ερνάντεθ να μην τον αντικαταστήσει και να τον κρατήσει στο παιχνίδι. Όπως και έγινε μέχρι το τέλος του αν και ο Ισπανός τεχνικός του Άρη είχε σηκώσει για ζέσταμα τον Ρονάλντο Γκιάρο με τον διεθνή Ουρουγουανό κεντρικό αμυντικό να κερδίζει μετά το άκουσμα της λήξης το ζεστό χειροκρότημα από τους φιλάθλους της ομάδας.

Ο Ερνάντεθ ωστόσο στην διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε σε ερώτηση για την κατάσταση του Λέμπο τόνισε σχετικά: "Τον ρώτησα αν ήθελε να συνεχίσει και μου είπε ναι αλλά δεν έπρεπε να το κάνει".



Με την απάντησή του ο τεχνικός του Άρη έδειξε πως ίσως να ήταν καλύτερα να είχε αντικαταστήσει τον διεθνή Ουρουγουανό. Αυτό γιατί σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση κληρονόμησε διάστρεμμα τέτοιας μορφής που θέτει αμφίβολη την συμμετοχή του στον επαναληπτικό στη Κορπίβνιτσα.

Σε αντίθεση με τον Λέμπο κάτι σοβαρό δεν υπέστη ο Μάριο Ρεγκέιρο. Ο διεθνής Ουρουγουανός υπέστη κάκωση έξω μηνίσκου χωρίς όμως να είναι κάτι το σοβαρό και από εβδομάδα αναμένεται να μπει και πάλι κανονικά σε ρυθμούς προπονήσεων.

Οι γροθιές του Κόκε


Ο Σέρχιο Κόκε ήταν χωρίς αμφιβολία το κεντρικό πρόσωπο του χθεσινού παιχνιδιού στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Όχι μόνο γιατί ήταν ο σκόρερ του γκολ του Άρη επί της Σλάβεν με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 1-0 αλλά και γιατί αποδείχθηκε περίτρανα ότι είναι πλέον το αγαπημένο παιδί της κερκίδας των φιλάθλων της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το γκολ που σημείωσε από τα μεγάφωνα του γηπέδου ακούστηκε τρεις φορές το μικρό του όνομα και όλοι μαζί οι φίλαθλοι φώναζαν το επίθετό του.

Ο Ισπανός επιθετικός του Άρη είχε ένα λόγο παραπάνω να ήθελε πολύ το χθεσινό γκολ για την γέννηση της κόρης του μίας μέρας νωρίτερα. Παράλληλα μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Κόκε κατευθυνόμενος στο πέταλο των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας του Super 3 σταμάτησε και δώρισε την φανέλα του σε έναν φίλαθλο της ομάδας με πρόβλημα αναπηρίας και σε έναν άλλον το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Αμέσως μετά και με σφιγμένες τις γροθιές του συνέχισε να κατευθύνεται στο πέταλο των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας όπου ουσιαστικά ο Κόκε τους ευχαρίστησε για την συμπαράστασή τους και τους έδωσε υπόσχεση πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου UEFA.

Γκαρσία: "Θα τα καταφέρουμε"



Κι αν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Άρη στο χθεσινό πρώτο παιχνίδι με την Σλάβεν ο Σέρχιο Κόκε αφιέρωσε το γκολ του στην νεογέννητη κόρη του ο Νάτσο Γκαρσία έκανε λόγο για πλεονέκτημα στον δρόμο της πρόκρισης μετά το 1-0.

"Σίγουρα το παιχνίδι στην Κροατία θα είναι δύσκολο αλλά έχουμε ένα πλεονέκτημα και τις δυνατότητες ώστε να προκριθούμε", επισήμανε ο διεθνής Βολιβιανός του Άρη που όσον αφορά το παιχνίδι είπε:

"Μπήκαμε δυνατά και κυνηγήσαμε από τα πρώτα λεπτά το γκολ που δεν ήρθε αν και είχαμε τις ευκαιρίες. Σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου ήμασταν κυρίαρχοι και δικαιούμασταν ένα γκολ. Ένα γκολ που ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο όπου μπήκαμε και πάλι δυνατά και μακάρι να έρχονταν κι άλλα ώστε ο επαναληπτικός που θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι να ήταν πιο εύκολος".



Ο Γκαρσία στάθηκε και στον κόσμο του Άρη λέγοντας: " Ο κόσμος μας για μία ακόμη φορά ήταν εκπληκτικός και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Εμείς από την πλευρά μας αυτό που έχω να πω είναι ότι θα κάνουμε το παν για να γυρίσουμε από την Κροατία με την πρόκριση και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".



Πόλντρουγκατς: "Να σκέφτεται το παιχνίδι μας"

"Έχω παίξει αρκετές φορές μπροστά σε γεμάτες κερκίδες αλλά σήμερα χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί εντυπωσιάστηκα και χαίρομαι που τους προσφέραμε ένα καλό θέαμα στο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο μπλοκάραμε αρκετά καλά την επίθεση του Άρη, από την στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ δείξαμε και εμείς τις δικές μας επιθετικές αρετές. Κι όσο για τον επαναληπτικό θα ήθελα να πω ότι ο Άρης θα πρέπει να σκέφτεται περισσότερο το δικό μας παιχνίδι", επισήμανε μετά την λήξη του χθεσινού παιχνιδιού ο Κροάτης μέσος και αρχηγός της Σλάβεν Ντάλιμπορ Πόλντρουγκατς.



















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ