ΑΡΗΣ

Αμφίβολος ο Σηφάκης για Νέα Σμύρνη

Αμφίβολος ο Σηφάκης για Νέα Σμύρνη
Σηφάκης-Άρης INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Σηφάκης δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής και είναι αμφίβολος για το ματς με Πανιώνιο. Χαβίτο: "Η ομάδα έτοιμη να συνεχίσει το νικηφόρο σερί"

Ο Μιχάλης Σηφάκης δεν προπονήθηκε ακολουθώντας πρόγραμμα φυσιοθεραπείας λόγω των ενοχλήσεων στο πόδι του και είναι αμφίβολος για τον μεθαυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο.
Σε ένα παιχνίδι όπου ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους λόγω τεσσάρων κίτρινων καρτών και θα εκτίσουν την μία αγωνιστική της τιμωρίας τους Κόκε και Ρονάλντο.

Για αύριο Σάββατο στο πρόγραμμα υπάρχει μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και στην συνέχεια ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Χαβίτο: "Στον στόχο μας"


O επιθετικός του Άρη, Φρανθίσκο Χαβίτο, μίλησε το μεσημέρι στους εκπροσώπους του Τύπου για τον επερχόμενο αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο τονίζοντας πως: "Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θέλουμε να γυρίσουμε πίσω με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Όσο περνάει ο καιρός, θέλουμε να βρεθούμε πιο κοντά στο στόχο των πλέι οφ.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που έχει ξεκινήσει, προκειμένου να φτάσει και πιο κοντά στις ομάδες που προπορεύονται. Η νοοτροπία μας έχει να κάνει κάθε φορά με το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι.

Μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, θα κοιτάξουμε το παιχνίδι με την Καβάλα και στη συνέχεια θα επικεντρωθούμε ξανά στα πλέι οφ. Μετά έρχονται και όλα τα υπόλοιπα".






Σε ερώτηση για το γκολ που πέτυχε και αν θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό τόνισε: "Εύχομαι να είναι έτσι. Δουλεύω πολύ σκληρά στις προπονήσεις, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο. Προηγήθηκε μία δύσκολη περίοδος για μένα, αλλά μετά ακολούθησε το γκολ με την Καβάλα.

Θέλω να αποδείξω και να αποδώσω τα μέγιστα για την ομάδα μου κι αν αυτό δε γίνει με γκολ, θα προσπαθώ τουλάχιστον να βοηθάω την ομάδα μου με την καλύτερη δυνατή απόδοσή μου.

Ένα από τα χαρακτηριστικά μου είναι ότι παίζω με έντονο ρυθμό, τα δίνω όλα και λειτουργώ βεβιασμένα στην τελική προσπάθεια.

Μου λείπει η παύση και η ηρεμία στην τελική προσπάθεια. Αυτό έχει να κάνει με την ταχύτητά μου και το πάθος που επιδεικνύω. Αν αρχίσουν τα γκολ να μπαίνουν, ο ρυθμός τους θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο".








Σε ερώτηση αναφορικά με τις αλλαγές που ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ έχει επιφέρει στον ίδιο και την ομάδα, ο Χαβίτο σημείωσε πως: "Η τακτική μου έχει βελτιωθεί αισθητά. Η φυσικά κατάσταση είναι κάτι που αλλάζει από προπονητή σε προπονητή και ο καθένας δουλεύει διαφορετικά πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Ο κ. Κούπερ, όμως, δουλεύει στο συγκεκριμένο τομέα της τακτικής κι εγώ, με τη σειρά μου, θέλω να συνεχίσω να δουλεύω για το κοινό όφελος της ομάδας καθώς και όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές".









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ