ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Αμφίβολος ο Θεοδωρίδης

Αμφίβολος ο Θεοδωρίδης
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, καθώς έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Χωρίς Τζενάμο και Παλαιολόγο η προπόνηση της Παρασκευής

Με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου συνεχίστηκε την Παρασκευή (9/12) η προετοιμασία του Παναιτωλικού για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Σε αυτήν δεν πήραν μέρος οι Τζενάμο ο οποίος είχε εξασφαλίσει άδεια και ο Παλαιολόγος ο οποίος είναι ασθενής. Στο μεταξύ το πρόβλημα του Μπάμπη Τεννέ ακούει στο όνομα, Γιώργος Θεοδωρίδης.

Ο αρχηγός της ομάδας του Αγρινίου, την Παρασκευή ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής. Έτσι η συμμετοχή του στον αγώνα με τον ΟΦΗ είναι αμφίβολη.

Από εκεί και πέρα, με την ομάδα Κ20, η οποία το Σάββατο αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του ΟΦΗ στο EMILEON SportCenter (11.00), προπονήθηκαν Πασάς, Σμίλτος, Καπνόπουλος, Μεταξούλης και Ζέρης. Η προπόνηση του Σαββάτου θα γίνει στις 15.00 στο γήπεδο Παναιτωλικού κεκλεισμένων των θυρών.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ