ΑΡΗΣ

Αμφίβολος ο Τόχα

Αμφίβολος ο Τόχα
INTIME SPORTS

Ενοχλήσεις ένιωσε ο Τόχα στην προπόνηση της Παρασκευής και το Σάββατο θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι στην αποστολή του Άρη για το ματς με τον Εργοτέλη

Ένα ακόμη πρόβλημα προστέθηκε στον τεχνικό του Άρη, Σάκη Τσιώλη, ενόψει του κυριακάτικου (16/10) αγώνα με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Συγκεκριμένα στην προπόνηση της Παρασκευής, ο Κάρλος Τόχα αν και προπονήθηκε κανονικά αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αύριο Σάββατο θα ξεκαθαρίσει αν θα βρίσκεται στην αποστολή που το απόγευμα θα ταξιδέψει για το Ηράκλειο της Κρήτης.

Κι αν ο Κολομβιανός είναι αμφίβολος αυτοί που θα είναι σίγουρα απόντες για τον Καρδιτσιώτη τεχνικό θα είναι οι τραυματίες Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Νάτσο Γκαρσία και Γιούριτσα Βράνιες που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας αλλά και ο Μιχάλης Σηφάκης.

Απόντες θα είναι και οι δύο τιμωρημένοι Καρίμ Σολτάνι και Νέρι Καστίγιο με τον πρώτο να εκτίει την δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές της τιμωρίας του και ο δεύτερος την μοναδική που σημαίνει ότι θα βρίσκεται στην διάθεση του Τσιώλη για το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Με δεδομένα τα παραπάνω προβλήματα και τον Καρδιτσιώτη τεχνικό να έχει αποφασίσει να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Ντάρσι Νέτο προτίθεται να παρατάξει το σύνολό του με διάταξη 4-2-3-1 με τον Βελλίδη για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι κάτω από τα δοκάρια με τον Έλντιν Γιακούποβιτς να μένει στον πάγκο.

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αναμένεται να αποτελέσουν οι Σανκαρέ στο ντεμπούτο του με παρτενέρ του τον Ντίκο που σημαίνει ότι ο Λαζαρίδης θα μείνει στον πάγκο βάζοντας τέλος στο σερί του. Όσο για το δίδυμο του άξονα της μεσαίας γραμμής θα αποτελείται από τους Φατί και Πρίττα στην επιστροφή του στην ενδεκάδα για πρώτη φορά επί της παρουσίας του Τσιώλη.

Μπροστά τους σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι ο Καπετάνος με τον Τσιώλη να έχει φροντίσει να τον "ντοπάρει" ψυχολογικά έχοντας στα αριστερά του τον Ακόστα και στα δεξιά του τον Ουμπίντες ενώ ο Γιάκομπ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Μία ενδεκάδα της οποίας και οι έντεκα θέσεις δείχνουν να είναι καπαρωμένες αν δεν προκύψει κάτι το πρωί του Σαββάτου στην τελευταία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου. Εκεί όπου οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν σε δύο γκρουπ με την αποστολή να οριστικοποιείται το μεσημέρι από τον Τσιώλη και το απόγευμα να αναχωρεί για το Ηράκλειο της Κρήτης.

Μόνο φίλοι του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Στο μεταξύ το μεσημέρι της Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ στις 23 Οκτωβρίου.

Η ΠΑΕ Άρης και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμφώνησαν στην αμοιβαία ανταλλαγή ποσοστού 5% επί του συνόλου των εισιτηρίων που θα εκδοθούν για κάθε παιχνίδι (με βάση την χωρητικότητα των γηπέδων), ωστόσο η Ελληνική Αστυνομία διά του εκπροσώπου της είπε να μην υπάρξει μετακίνηση φιλοξενούμενων οπαδών.

Έτσι πρόκειται να κυκλοφορήσουν 21.000 εισιτήρια συμπεριλαμβανομένων και των εισιτηρίων διαρκείας και θα διατεθούν αποκλειστικά στους φιλάθλους του Άρη όπως έκανε γνωστό με σχετική της ανακοίνωση η ΠΑΕ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ