ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αμόκ για ένα εισιτήριο

Αμόκ για ένα εισιτήριο
χαριλαου-οπαδοι-κοσμος

Πανικός δημιουργήθηκε πριν ακόμα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον τελικό κυπέλλου hellas online

Η οδός Αλεξάνδρου Παναστασίου που βρίσκεται μπροστά από το "Κλεάνθης Βικελίδης" είχε στην κυριολεξία κατακλειστεί από τους φιλάθλους του Άρη που είχαν μαζευτεί και ανέμεναν πως και πώς να ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων. Εξέλιξη απόλυτα φυσιολογική και δείγμα της δίψας των φιλάθλων του Άρη να εξασφαλίσουν ένα "μαγικό χαρτάκι" για το μεγάλο ραντεβού της 17ης Μαϊου όμως το μόνο σίγουρο είναι πως όπως ήταν αναμενόμενο από την αρχή ο αριθμός τους θα αποδειχθεί εξαιρετικά μικρός. 8.328 εισιτήρια όπως είναι γνωστό αντιστοιχούν στους δύο φιναλίστ του τελικού με την ΠΑΕ Άρης να πήρε στην κατοχή της 6.000 εισιτήρια των 20 ευρώ και 2.328 εισιτήρια των 40 ευρώ.

Για τις τρεις μέρες, δηλαδή μέχρι και την Δευτέρα, οι δικαιούμενοι κάτοχοι διαρκείας, μέλη της λέσχης φίλων και οργανωμένοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται τα εισιτήριά τους. Όσο για την Δευτέρα θα γίνει νέα σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού.

Παράλληλα στον Άρη και αν είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι όλα και όλοι κινούνται στους ρυθμούς του μεγάλου τελικού με τον Ολυμπιακό του επόμενου Σαββάτου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και οι παίκτες του έχουν μπροστά τους δύο ακόμη παιχνίδια για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League. Το πρώτο αύριο με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο και το δεύτερο και τελευταίο την Τετάρτη με τον Πανιώνιο στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Δύο παιχνίδια τα οποία ο "Ντούσκο" τα αντιμετωπίζει ως πρώτης τάξης τεστ για τον τελικό με τον Ολυμπιακό. Για αυτό άλλωστε δεν επέτρεψε σε καμία περίπτωση στους παίκτες του να χαλαρώσουν μετά το επιβλητικό 4-0 επί της ΑΕΚ την περασμένη Τετάρτη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Απών για τον Άρη πάντως από το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα είναι ο τιμωρημένος Αβραάμ Παπαδόπουλος αλλά και ο Χαβίτο για προληπτικούς λόγος αφού κούτσαινε μετά το παιχνίδια της Τετάρτης με την ΑΕΚ. Αντίθετα ο Σιστόν που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή στην οποία ο Μπάγεβιτς συμπεριέλαβε 18 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Χαλκιάς, Κέλεμεν, Αουρέλιο, Τιάγκο Ζεντίλ, Γκαρσία, Νεμπεγλέρας, Ρονάλντο, Βανγκέλι, Κάλβο, Παπάζογλου, Πρίττας, Φελίπε, Γιάχιτς, Κόκε, Κουλουχέρης, Αμορόζο, Καράμπελας και Σιστόν.

Εν όψει του τελικού του επόμενου Σαββάτου πάντως ο Μπάγεβιτς βλέπει με ικανοποίηση τον Νέτο να είναι ολοένα και καλύτερα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός όλα δείχνουν πως θα προλάβει να δώσει το παρών στον τελικό με τον Ολυμπιακό ενώ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από την Δευτέρα είναι πολύ πιθανό να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Από Δευτέρα εξάλλου η ομάδα του Άρη αναμένεται να μετακομίσει στο Καυτανζόγλειο Στάδιο όπου θα προπονείται μέχρι και τον αγώνα του Σαββάτου. Κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό να γίνει και νωρίτερα αν και είχαν υποβάλει σχετικό αίτημα στο οποίο όμως εισέπραξαν αρνητική απάντηση καθώς μέχρι αύριο Κυριακή ο χλοοτάπητας του γηπέδου θα επιδέχεται ορισμένες επιδιορθώσεις ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος εν όψει του τελικού.

Στο διάστημα τέλος από τις 14 έως τις 31 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μετά από σχετική αυτοψία, επιλέχθηκε το Ζέεφελντ στις Άλπεις της Αυστρίας, ένας από τους διασημότερους χειμερινούς προορισμούς της Ευρώπης, στον οποίο προετοιμάζονται μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες κάθε χρόνο.













TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ